GEZOCHT

Webdesigner: voor het vernieuwen van deze website. Je bent zeer ervaren met het bouwen van WordPress websites en je werkt natuurlijk zorgvuldig, punctueel en met een frisse, inlevende blik.

Webbouwer/webdesigner voor samenwerking met tekstschrijver, zie:
Tekstfreak zoekt webmaat.

Event medewerker: voor het ondersteunen van de bijeenkomsten van ondernemersnetwerk ZZP Loosduinen. Een bijeenkomst wordt eens in de ongeveer 3 maanden gehouden. Gezocht wordt naar een organisatorisch en communicatief talent dat in aanloop naar een bijeenkomst het contact wil onderhouden met de locatie. Datum inplannen, wat er nodig is qua catering en apparatuur afstemmen e.d.

Op de dag zelf ontvang je de deelnemers en je maakt van de bijeenkomst goede foto’s met een eenvoudig fototoestel die je dan kunt gebruiken (of je gebruikt je eigen camera). Je hoeft niet te presenteren of een gesprek te leiden. Je bent vooral gastheer of gastvrouw en draagt hiermee bij aan een prettige sfeer.

Een leuke rol voor als je op zoek bent naar vrijwilligerswerk waarmee je je netwerk uitbreidt of als je alvast ervaring op wilt doen tijdens je opleiding, in bijvoorbeeld de richting marketing, communicatie en evenementen. Je kunt gewoon vanuit huis werken. Alleen op de dag van de bijeenkomst ben je natuurlijk wél ter plekke aanwezig.