Grafische vormgeving en illustraties

Heb je een logo nodig? Illustraties voor je magazine, handleiding, boek, uitnodiging, onderwijsmateriaal etc.? Of een huisstijl voor je website? Door de jaren heen heb ik inmiddels een pool van grafisch ontwerpers en illustratoren verzameld met wie ik samenwerk voor jouw drukwerk en digitale producten.

Het hele proces van bovengenoemde vormgeving kan ik jou uit handen nemen:

I. het vinden van de juiste grafisch ontwerper of illustrator (in verband met stijl, specialisme, budget e.d.);
II. het afstemmingsproces; en
III. de administratieve afhandeling.

Alles in 1.
Helder, efficiënt en zoals jij het wilt. Uiteraard kun je behalve vormgeving ook de door jou hierbij eventueel gewenste teksten laten verzorgen.

Heb je interesse? Ben je op zoek naar een goede, betrouwbare partner die op strategisch niveau meedenkt en jouw wensen op z’n scherpst vertaalt? Lees HIER verder hoe het werkt.

Ben je zelf grafisch ontwerper en/of illustrator, en sta je open voor samenwerking? Klinkt het je als muziek in de oren om je kansen op leuke opdrachten zoveel mogelijk te vergroten? Check dan ook mijn werkwijze en laat je eventueel opnemen in mijn bestand.

Lees ook: Samenwerken met visuele vormgevers

Deze illustratie is gemaakt voor het merk ‘Funky Simone’ (merchandise en events).

Illustratie gemaakt voor startersnetwerk ZZP Loosduinen, geplaatst bij interview in lokale krant (november 2017). Klik hier voor het hele interview (hierboven alleen de 2e pagina).

Naar Communicatieadvies | PR | Tekst | Online Marketing