Op Naar Jouw Job! (sollicitatiehulp)

Je bent al een tijdje werkloos maar wilt graag weer aan de slag? En je denkt dat je daarbij wat hulp kunt gebruiken? Misschien zit je op het moment zelfs een beetje ‘vast’ in dezelfde denkpatronen en acties..? Er moet iets veranderen. Maar… wat? Gun jezelf een nieuwe impuls met een Op naar jouw job! consult, een onderdeel binnen personal coaching, specifiek voor mensen die zonder werk zitten. Je kunt je direct aanmelden, maar je kan ook eerst gratis en vrijblijvend telefonisch kennismaken.

Ik help je met:

  • Helder en beknopt je persoonlijke talenten en (kern)kwaliteiten verwoorden.
  • Het formuleren van jouw passie en wat jou uniek maakt, op zo’n manier dat je het kunt integreren of meenemen in het vinden van een nieuwe baan.
  • Schrijven van een goede sollicitatiebrief en curriculum vitae.
  • Oefenen van een sollicitatiegesprek (‘rollenspel’ ).
  • Tips hoe je je online kan profileren.
  • Tips wat betreft lichaamshouding, stemgebruik, kleding.
  • Tips om effectief te netwerken.

Van tevoren mag je altijd aangeven waar je meer of juist minder aandacht aan wilt besteden. Bijvoorbeeld: “Ik wil graag meer aandacht besteden aan effectief netwerken dan het schrijven van een sollicitatiebrief.” Ik zorg er dan voor dat we, op jouw wensen afgestemd, overzichtelijk en gestructureerd aan de slag gaan. We moeten de tijd natuurlijk optimaal benutten. Achteraf ontvang je ook nog een beknopte samenvatting van de sessie in PDF voor het uitzetten van acties of ter verdere overweging.

Locatie en tarief
Het Op naar jouw job! consult wordt standaard per blok van twee uur afgesproken. Deze uren kun je op één dag gewoon achter elkaar inplannen of apart op twee verschillende dagen. Je betaalt voor deze twee uren in totaal € 63,89 incl. btw. Achteraf ontvang je ook nog een samenvatting. Zodra we een afspraak hebben ingepland, ontvang je voor je eigen administratie netjes een factuur om van tevoren te voldoen. Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS, in Benoordenhout). Uiteraard mag je ook, als je hier behoefte aan hebt, meer consulten van twee uur afspreken.

Over mij:
Los van dat ik werk als allround communicatiespecialist, heb ik ook veel ervaring in het werven en selecteren van medewerkers in de rol van recruiter, headhunter en afdelingshoofd. Daarbij ben ik een zeer ervaren presentatrice op bijeenkomsten en evenementen. Ik kan je dus een gedegen en scherp inzicht geven hoe je je voor de persoon ‘aan de andere kant van de tafel’ het beste kan presenteren en wat zo’n recruiter, personeelsconsulent, afdelingshoofd etc. aan jou kan vragen. Omdat ik dit natuurlijk zelf heb gedaan én we kunnen dit samen oefenen.

Verder geniet ik een uitgebreid en veelzijdig zakelijk netwerk. Met 26 jaar professionele ervaring, waarvan 11 jaar als 100% zelfstandig ondernemer. Je kunt en mag me dus veel vragen!

+ kort interview?
Aanvullend op het consult (niet verplicht, dus) kan ik ook een kort interview van maximaal 350 woorden met je doen, wat je bijvoorbeeld op je Linkedin-profiel, website of CV kunt zetten. Het is natuurlijk leuk om te lezen waar jij het liefst mee bezig bent, waarmee jij een ander graag wil helpen (talent, passie, missie). Je valt er ongetwijfeld mee op tussen de rest! Er is wel een meerprijs van € 96,32 incl. btw van toepassing. Deze prijs geldt alleen in combinatie met een consult. Kies je voor zowel consult als interview, dan betaal je in totaal: € 160,21 (incl. btw). Dit bedrag in twee keer betalen is mogelijk.

Naar Personal Coaching