Presentatie en gespreksleiding

Als presentator van evenementen praat ik in het Nederlands en Engels diverse programmaonderdelen aan elkaar en doe ik talloze interviews met uiteenlopende mensen; van muzikant tot politicus, van sporter tot diender, van winkelier tot dichter. Als dagvoorzitter, dialoogbegeleider of debatleider ben ik tevens inzetbaar.

Ben je op zoek naar een ‘verbindende moderator’? Kan ik je van dienst zijn? Neem contact op voor een oriënterend gesprek of gelijk een prijsopgaaf!

Simone als debatleider Stedelijk Debat Den Haag.

Lekker soepel…
Ik schakel altijd soepel tussen verschillende typen mensen. Of dat nu op een pleintje in de stad is of op een ambassade in internationaal gezelschap.

Van wijkfeest tot modeshow, van kunstexpositie tot jubileum, van discussieforum tot muziekfestival… Je kunt me altijd vragen! En heb je een online event? Ik heb ook veel camera-ervaring omdat ik, ingehuurd als actrice, ook veel en diverse filmprojecten heb gedaan.

Presenteren deed ik overigens al vanaf de middelbare school. En ik was later ook enige tijd freelance radiomaker. Oftewel: presenteren zit ‘in mijn bloed’..!

Simone doet presentatie Kunstjamm (kunst event).

Simone doet presentatie Kunstjamm (kunst event) in regio Amsterdam.

“Heerlijk zoals jij de vaart erin houdt op zo’n middag (wil ik leren!), om voor mijzelf de energie erin te houden. Qua tijd geeft dat ook iets dynamisch” (deelnemer bijeenkomst ZZP Loosduinen)

“Simone Bergmann, onze presentatrice van de avond, is een aanwinst voor onze club! Wat heb je het gister goed gedaan!” (Lifestyle Business Club)

Simone presenteert op netwerkbijeenkomst ZZP Loosduinen in Den Haag.

“Thank you so much for being moderator. We need people with the energy that connects people. You have a gift!” (Engelstalige deelnemer bijeenkomst VNG Realisatie)

“Simone Bergmann leidde vanavond de discussie uitermate professioneel. Mede dankzij haar werd het een succes” (HVV RAS/’Buurthuis van de Toekomst’)

Simone presenteert tijdens event 070 Lifestyle Business Club op Scheveningen.

Lees ook:
‘Een presentator geeft jouw evenement nét dat beetje meer’