Simone in portret

Ik heb het grote genoegen samen te mogen werken met diverse illustrators, getalenteerd en bovenal heel fijne mensen! Een aantal van hen heeft mij ook ‘geportretteerd’ (spontaan of op mijn verzoek). Dat zie je hieronder.

Wil jij ook een mooie illustratie van jezelf of een ‘avatar’? Daar kan ik jou vanuit mijn bedrijf zeker mee helpen! Ik heb inmiddels een aardige pool aan illustratoren in mijn professionele netwerk en als je met mij een afspraak maakt over wat je wilt (stijl, uitstraling, setting, onderwerp/thema, doel), verzorg ik een treffende afbeelding van jouzelf. Of gewoon een ander soort illustratie of ontwerp wat je nodig hebt, bijvoorbeeld voor je website, flyer, brochure, boek enz.

Het geeft niet als je het nu nog niet exact weet. Al pratende komen we er samen ongetwijfeld uit. Stuur me een bericht wanneer je interesse hebt!

Ben jij zélf illustrator of grafisch ontwerper en vind je het leuk om ook te worden opgenomen in mijn netwerk van creatievelingen voor eventuele toekomstige opdrachten (vanuit mijn eigen bedrijf of een van mijn opdrachtgevers)? Ik spreek je graagZie ook: Interviews met Simone