Ontmoeten, samenwerken, groeien

Sinds januari 2010 werk ik vanuit mijn eenmanszaak Bergmann Media en ik vind het belangrijk om goede professionals om mij heen te hebben. Om eventueel werk aan kunnen uit te besteden of bijvoorbeeld bij een project te betrekken om in samen te werken.

Het kan zijn dat we (ongeveer) in hetzelfde werkveld zit als ik, of juist met jouw product of dienst hieraan complementair zou kunnen zijn. Heb je zin om gewoon kennis te maken? Ik ben op dinsdag 5 juni van 10.00 tot 11.30 uur in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag. Stuur me gerust een bericht als je komt. Zowel als zp’er als ondernemer met personeel ben je van welkom!

Competitie? Dat hoeft niet.
Ook al heb je ongeveer hetzelfde soort dienstverlening als ik, schroom niet om contact op te nemen. Als zelfstandige zonder personeel kan het natuurlijk zo zijn dat ik niet altijd bepaalde opdrachten op mij kan nemen, bijvoorbeeld wegens tijdgebrek of vakantie. Stel dat iemand een schrijfopdracht heeft en ik kan hem dus níet doen, dan is het natuurlijk fijn als ik iemand anders hiervoor kan aanbevelen. Een enthousiaste ondernemer die hier ook echt voor openstaat en begrijpt dat dit ook de groei van jouw bedrijf kan stimuleren. Iemand met een visie heeft op de iets langere termijn.

Elkaar aanvullen? Ja graag!
Heb je een ‘complementair’ vakgebied? Bijvoorbeeld:

– je bouwt websites;
– je maakt illustraties;
– je maat foto’s;
– je doet grafische vormgeving;
– je maakt animaties of andere films;
– je organiseert evenementen;
– enz.

Sociaal ondernemerschap
Qua zakelijk netwerk breid ik dat van mijzelf graag uit met nog meer professionals die zich bezighouden met maatschappelijk georiënteerde projecten. Denk aan bijvoorbeeld: duurzaamheid, armoedebestrijding, participatie kwetsbare groepen, veiligheid, mediawijsheid bij jongeren, wijk- en deeleconomie. Zie ook: Mens, maatschappij, onderwijs.

Tot zover! Nader kennismaken kan dus aanstaande dinsdag in Het Coachhuis. Je moet aanbellen om binnen te komen, dus laat het even van tevoren weten als je ‘een bakkie’ komt doen. In de omgeving is het betaald parkeren. Met openbaar vervoer kun je vanaf Den Haag Centraal te voet komen of met tram 9 richting Scheveningen enkele haltes nemen (uitstaphalte: ‘Javabrug’). De locatie is verder niet rolstoeltoegankelijk.

Lees ook: 5/06 Gratis kennismaken met Simone (bakkie doen!?)