Social media lastig en tijdrovend? De redding is nabij!

Social media. Je vindt het als organisatie of zzp’er wel belangrijk maar hebt er steeds te weinig tijd voor? Ik kan je helpen met het beheren van jouw social media account(s). Overweeg het. Dan heb jij meer tijd voor andere dingen. Bel of mail me voor het vrijblijvend bespreken van de mogelijkheden. Je mag ook een app sturen.

Het gebruik van social media blijft stijgen. Laat het voor jou geen gemiste kans zijn om meer klanten binnen te halen, de klanten die je hebt een nóg betere klantenservice te verlenen en voortdurend op een consistente manier online aanwezig te zijn met jouw waardevolle product of dienst!

Onze communicatiemiddelen zijn tegenwoordig gewoon… anders.

Social media doe je er als bedrijf niet ‘een beetje bij’. Het is een investering op de langere termijn die je doet in een ándere manier van communiceren met je klant. Iets waar je dus bewust budget voor vrijmaakt omdat je de kans op meer verkoop of ‘brand awareness’ niet wilt negeren of verwaarlozen. Het wordt zo een volwaardig onderdeel van je bedrijfsstrategie waar je je organisatie ook op inricht c.q. afstemt.

Verder praten? Bel, mail of stuur een app!

Dit zijn de door Nederlanders meest gebruikte social media platforms in 2017. Twitter komt met 2,6 miljoen gebruikers na Instagram. Bron: Marketingfacts.nl