Tekst is een magisch iets

Goede teksten voor jouw product, dienst, project, initiatief, campagne? Zeker de moeite waard, want je wilt natuurlijk dat jouw boodschap optimaal overkomt!

Inlevend en divers
De afgelopen 8,5 jaar alweer schreef ik vanuit Bergmann Media (2010) diverse soorten teksten voor uiteenlopende klanten: van sportschool tot concertorganisator, van zorggroep tot gemeentelijke overheid. Veel verschillende werelden en voor mij heel leuk en interessant om in in te leven. Ik houd van variatie en hiermee ben ik gelukkig verwend. Pamflet, brochure, handleiding, interview, adviesrapport, flyer, nieuwsbrief, nieuwsblog, bedrijfsmagazine… Ik heb er allemaal voor geschreven.

Win tijd en straal (in één keer…) 
Een eerste indruk richting jouw doelgroep is snel gemaakt. Ook in de vorm van tekst. Spelfouten, langdradigheid, onlogische opbouw e.d. kunnen helaas direct de aandacht afleiden van de boodschap die je juist zo graag en goed wilt overbrengen. Los van het trekken en houden van de aandacht, kun je met goedgeschreven teksten veel tijd en energie besparen in het beantwoorden van vragen of steeds opnieuw uitleggen ‘wat je nou precies bedoelt’. Want je wilt het liefst in een keer kundig en betrouwbaar overkomen, natuurlijk. En… laat jouw professionele aanbod door de tekst heen strálen!

Contact opnemen?
Ik help je graag met het schrijven van jouw teksten. Stuur me een bericht voor het maken van een kennismakingsgesprek, of gelijk een offerte. Voordat ik de teksten schrijf heb ik natuurlijk altijd een ‘interview’ met jou om te inventariseren precies de boodschap is, inhoudelijk en qua toon en sfeer. Zin om aan de slag te gaan?

Met het vormen van woorden ‘van niets naar iets’. Van concept naar gevoel. Van rode draad naar impact. Is dat niet wónderlijk!? (afbeelding: © Pixabay CC0)