Workshops en trainingen (doorlopend)

Ben je (startende) zzp’er? Op dit moment worden de volgende trainingen/workshops doorlopend gehouden:

  • Workshop ‘Hartelijke ZZP Sales!’ (voorheen ‘1, 2, 3, DEAL!’)
  • Workshop ‘Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP)’
  • Workshop ‘Bloggen voor je eigen bedrijf’

Onder ‘Agenda’ kun je steeds zien wanneer ze worden gehouden. Interesse? meld je gerust aan.

De training of workshop wordt gegeven in klein groepsverband (max. 7-10 deelnemers) in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS, in Benoordenhout). Want ik vind het belangrijk dat de dingen die je leert zoveel mogelijk beklijven en je ze ook snel concreet kunt vertalen naar jouw eígen situatie, doelen en wensen als zelfstandig professional. Verder zijn de trainingen/workshops interactief: je leert en inspireert elkaar, en geeft elkaar feedback.

Sinds oktober 2014 coördineer ik een netwerk van startende zzp’ers in Den Haag. Hier heb ik inmiddels 18 bijeenkomsten voor georganiseerd, geprogrammeerd en gepresenteerd. Zo heb ik goed kunnen observeren waar startende zzp’ers moeite mee hebben in hun kersvers ondernemerschap. De inhoud van mijn trainingen/workshops heb ik hierop toegespitst. Om op die manier mijn bijdrage te kunnen leveren aan het vergroten van de slagingskans van zelfstandig professionals.

Zie ik je binnenkort? Ik hoop het! Heb je een vraag? Stel hem gerust.