ZZP 1-op-1 intensief (product- & dienstontwikkeling)

Wil je als zzp’er (startende, meer ervaren of je overweegt een eigen bedrijf te starten) stevig aan de slag met het goed uitwerken van jouw product of dienst? En lukt dat thuis of op een andere werkplek misschien niet zo goed, omdat je de neiging hebt om dan van alles door elkaar te doen? Of vind je het gewoon lastig om dat wat je wilt aanbieden te verwoorden in scherpe, eenduidige, compacte termen? Dan kun je bij mij een coaching sessie van 180 minuten doen met als thema de ontwikkeling van jouw product of dienst. Je kunt een afspraak maken van drie uur achterelkaar.

Goede voorbereiding
Voorafgaand aan de sessie hebben wij een telefonisch kennismakings- en inventarisatiegesprek. Ik heb dan direct vanaf de start een goed beeld van jouw uitgangspunt en situatie.

★ Verhoog je slagingskans en begin met een goed doordacht idee! ★

Input voor plan/strategie + bonuscoaching
Na de coaching sessie ontvang je in PDF beknopt samengevat waar wij het over hebben gehad voor je eigen verdere uitwerking (bijv. in een ondernemingsplan, actiepuntenlijst, planning) of reflectie. En je mag als je wilt binnen zes maanden na de sessie ook nog langskomen voor een gratis coaching consult van max. 45 minuten. Oók na dit consult ontvang je een korte samenvatting. Zo houd je voortdurend overzicht en kun je van hieruit gerichte acties uitzetten ten behoeve van jouw bedrijf. De stappen die je maakt zijn duidelijk, gestructureerd en samenhangend. Want je wilt natuurlijk niet onnodig veel tijd zijn aan sudderen, zwalken of uitstellen!

WAT bied jij aan?
Het is natuurlijk prima dat je resultaat- en actiegericht bent. Je gaat er als ondernemer voor! Toch is het belangrijk dat je steeds helder hebt wát je dan precies aanbiedt en hóe je dit overbrengt naar jouw doelgroep(en). Dit kan je namelijk een hoop tijd besparen (niet fragmentarisch en ad hoc te werk gaan). Tijdens ‘ZZP 1-op-1 intensief’ gaan we in ieder geval in op:

1. de inhoud van jouw product of dienst (waar gaat het precies om, wat is het verhaal erachter, wat is de toegevoegde waarde, wat maakt het uniek).
2. het verkopen van jouw product of dienst (wie is je doelgroep, hoe bereik je deze, hoe ziet jouw marketing eruit).
3. netwerken & relatiebeheer (hoe vergroot jij jouw relevante netwerk, wat voor ‘aftersales’ kun je verzinnen, hoe houd je dit netwerk warm).
En dit alles natuurlijk vanuit jouw hart, missie, passie! ♥

Wat er aan bod komt (en in welke mate) is natuurlijk mede afhankelijk van waar jij op dat moment staat als ondernemer. Misschien ben je net gestart of juist al heel wat jaren als zodanig actief, maar ben je bezig met een koerswijziging van jouw bedrijf, of het opzetten van een geheel nieuw bedrijf. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe merknaam, hoe je dit met ‘storytelling’ kunt vermarkten enz.? Bespaar tijd, doe een ZZP 1-op-1 intensief..!

Kosten: € 501,93 + 21% btw. Nadat de afspraak gemaakt is ontvang je een factuur om direct te voldoen (in twee keer betalen is ook mogelijk). Dit is dus voor de sessie van drie uur, waarna je een samenvatting krijgt toegestuurd. En je kunt ook nog eens gebruikmaken van de 45 minuten bonuscoaching.

Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij snelweg, DH CS, tramhalte lijn 9 ‘Javabrug’).

Ben je toevallig op deze pagina terechtgekomen, maar wil je liever een ‘ZZP 1-op-1 training’ met specifiek onderwerp social media en public relations, effectief netwerken & sales óf professioneel presenteren, klik hier

Toegevoegde waarde?
De toegevoegde waarde van ZZP 1-op-1 is de individuele aandacht die je krijgt. Elke minuut van de beschikbare tijd.

Het verschil met in groot groepsverband deelnemen aan workshops/trainingen in het kader van ondernemerschap is dat je hierin de aandacht moet ‘delen’ met andere deelnemers. Er is dan, begrijpelijk ook, minder ruimte voor jouw specifieke situatie. Je absorbeert en associeert als het ware meer ‘gefragmenteerd’.

En verder praat je in het geval van ZZP 1-op-1 met een professional die zelf middenin haar ondernemerschap staat en gezien de persoonlijke aandacht, zéker geen ‘standaard-praatje’ afdraait.

Afspraak maken
Is jouw interesse gewekt? Zin in!? Stuur een bericht met een of meer data waarop je een afspraak wilt maken.

Over de coach/trainer
Ik vind het leuk en belangrijk om mijn kennis op het gebied van communicatie en marketing, alsook mijn ervaring als 100% zzp’er sinds 1 januari 2010 tevens in de vorm van coaching en training over te brengen. Ik ben daarbij een zeer ervaren schrijver voor beleid, projecten, concepten. Denk aan: formuleren, structureren, accentueren. Ook heb ik veel journalistieke ervaring voor radio, krant en internet.

Verder heb ik in de periode 2014-2019 bijeenkomsten (19) georganiseerd, geprogrammeerd en gepresenteerd voor startende zzp’ers .Vóór mijn 100% ondernemerschap per 1-01-10 werkte ik overigens 15 jaar lang in banen (o.a. hoofd van klantafdelingen) bij zowel commerciële bedrijven als overheid. In 2021 bestrijkt mijn totale professionele ervaring 26 jaar.