Funky Simone op Kamper Stripspektakel

Funkin’ zweten zul je! Nu ja…, echt zwéten was het ook weer niet, maar ik geloof dat cartoonist Piet Voordes en ik het werkelijk geen moment rustig hebben gehad tijdens het 15e Kamper Stripspektakel afgelopen zaterdag! Wat een práchtige dag!

190813b_funkysimone_15ekamperstripspektakel

Simone Bergmann aan het signeren als levende ‘Funky Simone’!

Net als vorig jaar heerlijk zomers weer en dit keer had ik wat Funky Simone merchandise (t-shirts en mokken) én topfotograaf Erik Jansen uit Delft meegenomen. Daarbij had ik ook nog mijn oude draagbare stereorecorder meegesjouwd met funky muziek! Ik geloof dat de bezoekers van een van de grootste stripbeurzen in Nederland dat best gezellig vonden.

190813c_funkysimone_15ekamperstripspektakel

Cartoonist Piet Voordes geeft notebook aan meisje terug voor wie hij ‘een Funky Simone’ heeft getekend.

Zoals je ziet waren Piet en ik netjes paars op elkaar afgestemd. “Paars!? Is dat de nieuwe trendkleur!??” riep striptekenaar Daan Jippes (o.a. Havank, Disney Animation, Warner Bros.) toen hij even kwam buurten. Nee, lieve Daan, dat hadden we zo afgesproken. Het is een van de basiskleuren van mijn alter ego ‘Funky Simone’! (en mijn persoonlijke grondkleur in de Kleurentherapie, het is een detail)

190813a_funkysimone_15ekamperstripspektakel

Een mix van Funky Simone, Donald Duck, Ernst en Bobbie…, want daar tekent Piet ook voor.

Mocht je het leuk vinden op de hoogte te blijven van ‘Funky Simone’, Like dan haar eigen Facebook Pagina, volg haar op Twitter én je kunt altijd een kijkje nemen op www.funkysimone.com.

Donald Duck op je gips? Dat kan natuurlijk. Daar heeft Piet geen enkel probleem mee!

 

 

 

 

 

LEES MEER!

 

 

 

 

 

 

Een flyertje van Funky Simone, zodat je thuis niet vergeet te kijken op haar Facebook Pagina.