De kers op de taart

Dat was natuurlijk Simone Elderson tijdens het 15e Kamper Stripspektakel. Fan van het eerste uur! Super sympathiek én stoer. Past helemaal in het plaatje van Funky Simone!

Simone maakte vorig jaar tijdens dezelfde familie stripbeurs al kennis met Funky Simone, en afgelopen zaterdag 17 augustus was ze er alweer vroeg bij om een t-shirt én een mok te scoren. De gloednieuwe merchandise van Funky Simone. Deze dame heeft de primeur!

Simone Elderson uit Kampen koopt als eerste Funky Simone t-shirt en mok!

Het enige was dat ik dus pas in de loop van de middag arriveerde. Ik bedoel, het is een heel eind naar Kampen vanuit Den Haag. Al was het, geheel in Funky Simone stijl, in een paarse Mercedes-Benz klassieker. Serieus. Ik moet daar echt nog even aan wennen, die groeiende populariteit van Funky Simone. (volgende keer dan maar om 6 uur opstaan, kom op, je kan het…)

Hoe dan ook, Simone E., nogmaals sorry dat ik je heb laten wachten. Je bent fantastisch! Je was er al zó vroeg en toch ben je gebleven totdat ik verhit en verfrommeld aankwam met de Delftse fotograaf Erik Jansen. Hij legde natuurlijk deze mijlpaal in het nog korte leven van Funky Simone voor eeuwig vast. Op naar de volgende…

P.S. De partner van Simone E. mag overigens met het Funky Simone mok gaan pronken op zijn werk. Prachtig!

170813fB2xs_funkysimone_15ekamperstripspektakel

Striptekenaar Piet Voordes tekent ‘een Funky Simone’. Ja… daar kun je heeel dromerig van worden…

Terug naar het begin: Funky Simone op Kamper Stripspektakel