13/03 inspiratiesessie Ondernemers (iO Den Haag)

Ben je zzp’er (of een ander type ondernemer) en lijkt het je leuk en nuttig om met enkele andere ondernemers (max. 4) te sparren over een of twee cases die deelnemers zelf inbrengen? Bijvoorbeeld:

“Ik wil graag aan meer klanten komen? Dit heb ik al gedaan… Hoe doe jij dat?”
“Ik ben bezig mijn website te maken, maar ik weet niet of het qua tekst en structuur duidelijk genoeg is. Wat vinden jullie ervan? Zou ik nog iets moeten toevoegen, of juist iets weglaten?”
“Ik ben op zoek naar mensen met wie ik kan samenwerken om sterker te staan als ik mee wil doen aan aanbestedingen of subsidies wil aanvragen.”
“Ik vind ‘massale’ bijeenkomsten soms wat overweldigend. Daarom vind ik het fijn om deze netwerkmogelijkheid te benutten voor een direct persoonlijker contact.”

Of misschien ben je wel bezig met het opzetten van een netwerkclub en wil je hierover advies of tips?  Meld je aan voor de inspiratiesessie op 13 maart 2018! (Je bent overigens niet verplicht om een case in te brengen. Degene die wél met een vraag zit legt hem gewoon voor.)

Leren van elkaar
Tijdens de inspiratiesessie gaat het er vooral om om met elkaar gelijkwaardig te sparren in kleiner verband en gericht op een specifieke case. Jij bepaalt hierbij zelf hoeveel details je hierbij wel of niet geeft. Als je vraag maar helder is. Daarbij is een ieder méér dan zijn of haar ‘werk’. In je hele leven bouw je ongetwijfeld een veel groter netwerk op dan dat! Wie weet waar we allemaal op komen. Hoe wij elkaar kunnen helpen. Spannend! Van de sessie wordt een beknopt verslag gemaakt en naar je toegestuurd. We zullen als we bij elkaar zijn ook voor onszelf een aantal zaken visueel maken op papier.

Lijkt dit je wat? Meld je dan uiterlijk donderdag 8 maart aan via het formulier hierboven (of stuur een mail). Laat het zo snel mogelijk weten: er kunnen maximaal 4 personen aanschuiven!

Datum: dinsdag 13 maart 2018
Tijd:
10.00 tot 12.00 uur
Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS)
Kosten: € 10,00 (incl. btw) per persoon. Na je aanmelding ontvang je een factuur om dit bedrag van tevoren (uiterlijk 8 maart) over te maken naar Bergmann Media, Den Haag. Uiteraard wordt de ontvangst van de betaling aan jou bevestigd. Koffie, thee en frisdrank (en iets lekkers) zijn gratis. Geen restitutie bij annulering.

Lees je dit allemaal te laat? Neem dan contact op voor een volgende keer!