Winnaar Funky Simone winter winactie

Funky Simone is een van de labels van het bedrijf Bergmann Media. Het label is gericht op verbinding op een duurzame, creatieve en bovenal gezellige manier! Behalve dat er de afgelopen jaren onder andere diverse Funky Simone party’s zijn geweest, wordt er ook nu en dan een prijsvraag uitgezet. In december was dit de ‘Funky Simone winter winactie’ en kon je een luxe Funky Simone mok winnen.

Deze keer is de winnaar… Nico Mourits uit Den Haag. Als je deze foto ontvangt moet je in eerste instantie toch even goed kijken, zo van ‘Wat wordt hier nu precies mee bedoeld?!’, maar met het verhaal erbij wordt het al snel duidelijk. Een GEVOEL. Daar gaat het om. Dat je soms ergens kunt zijn en je ineens vervuld wordt van een gevoel van geluk, dankbaarheid, plezier enz. Enfin, gewoon weer wat anders dan, zeg maar, een tropische vakantiefoto. Nico, van harte gefeliciteerd! Lees hieronder zijn verhaal.

Stadion Feyenoord/’DE KUIP’, Rotterdam. Foto ingestuurd door N. Mourits, Den Haag.

Voetbalfans herkennen dit vast en zeker… Nico: “Feyenoord is mijn club. Vorig seizoen zijn ze kampioen geworden. Een van de mooiste dagen van mijn leven. Als ik De Kuip zie gaat mijn bloed sneller stromen, zeker in de avond met die prachtige lichtmasten!”

Nou, Nico, hopelijk gaat je bloed ook sneller stromen als je thuiskomt van weer zo’n weer-ga-loze wedstrijd van ‘jouw clubbie’ en nog even, al nagenietend, wat warms drinkt voor het naar bed gaan uit jouw eigen… Funky Simone mok!