16/04 Sales training ‘1, 2, 3, DEAL!’ voor startende zzp’ers

Goed. Je hebt je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en bent er hélemaal klaar voor als kersverse zelfstandige zonder personeel? (Of je staat op het punt om dit avontuur aan te gaan?) Doe dan mee aan de sales training ‘1, 2, 3, DEAL!’ op maandag 16 april 2018 van 14.00 tot 17.00 uur. Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4, Benoordenhout, Den Haag (nabij DH CS). Je hebt natuurlijk veel zin in om de klant die jij voor ogen hebt van dienst te zijn. Voorkom onnodig getreuzel en geanalyseer, stap in de ‘ondernemersflow’!

Doelgroep: startende zzp’ers. Je bent nog niet zolang geleden gestart met jouw eigen bedrijf, of staat op de drempel hiervan. Aantal plaatsen beperkt!

Het meedoen aan de training is tegelijkertijd netwerken. Je neemt vanzelfsprekend, als je die al hebt, je visitekaartjes, flyers etc. mee. Wie weet wie je ontmoet! Een of meer personen kunnen je precies de juiste inspiratie of hulp geven die je nodig hebt of misschien kun je zelfs met hen een samenwerkingsverband starten.

Na de training ontvang je nog een mail met actiepunten voor jouw eigen follow-up en een lijst met iedereen die heeft deelgenomen. Daarnaast kun je als je op LinkedIn zit, ook lid worden van de groep ‘ZZP Sales 1, 2, 3, DEAL!’ (vanaf april 2018). Hierin kun je de voortgang of ontwikkelingen van jouw bedrijf plaatsen, een actie, nieuwtje of oproep, een stelling of vraag. In de groep worden ook tips over communicatie, sales en marketing geplaatst.

Het Coachhuis, zaal 1.2 Van Gogh, Den Haag

INHOUD

Tijdens de interactieve sales training 1, 2, 3, DEAL! doen we verschillende oefeningen. Er wordt ingegaan op:

1. Wat straal ik uit? Hoe breng ik mijn bedrijf in een paar zinnen over? (‘pitchen’).
2. Hoe voer ik een goed verkoopgesprek? Hoe herken ik een ‘koopsignaal’? (AIDA-model, analysevragen).
3. Hoe haal ik het meest uit netwerkborrels- of bijeenkomsten? (intentie, focus, follow-up)

Prijs (introductietarief): € 49,95 + 21% btw (= € 60,44 incl.), inclusief drankjes (koffie, thee, frisdrank). Wanneer je je aanmeldt via het aanmeldingsformulier (reeds verlopen en verwijderd) hierboven (of per mail), ontvang je een factuur om direct te voldoen. Je betaling moet uiterlijk donderdag 12 april binnen zijn. Ben je onverhoopt verhinderd en laat je dit uiterlijk 48 uur van tevoren weten, ontvang je het bedrag terug op je rekening. (Ook als de training vanuit Bergmann Media niet doorgaat.)

★ Grijp je kans en begin gedegen, gestructureerd en authentiek! 

Simone Bergmann

Over de trainer:
Ik vind het leuk om mijn kennis op het gebied van communicatie & marketing, alsook mijn ervaring als zzp’er de afgelopen 8 jaar, tevens in de vorm van coaching en training over te brengen. Daarbij organiseer, programmeer, coördineer en presenteer ik sinds 2014 het netwerk ZZP Loosduinen voor startende zzp’ers in Den Haag. (Loosduinen is een van de stadsdelen van Den Haag, nabij Kijkduin strand.) Vóór mijn 100% ondernemerschap per 1-01-10 werkte ik overigens 15 jaar lang in banen bij zowel commerciële bedrijven als bij de overheid.

Lees ook:
Sales training 1, 2, 3, DEAL!? Daar heb ik zin in!
ZZP’er, ben je wel ondernemend genoeg?