28/11 gratis kennismaken in Het Coachhuis

Nog éven en dan is het jaar alweer voorbij. Wil je een goed begin van 2018 en overweeg je gecoacht te worden? Kom dan dinsdag 28 november tussen 10.00 en 12.00 uur naar Het Coachhuis (Raamweg 4 te Den Haag) voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Je hoeft er niet precies om 10 uur te zijn, maar meld je uiterlijk dit weekend aan via info@simonebergmann.nl, want het pand is niet vrij toegankelijk. Uiteraard is er koffie, thee en fris bij!

Foto: Ronald van den Andel Fotografie

Personal coaching
Iedereen heeft wel een ‘blinde vlek’ of hardnekkige denkpatronen die niet altijd bijdragen aan je geluk of effectiviteit. Ontneem jezelf de kans niet om met een coach die neutraal tegen jou aankijkt te praten. Wie weet geeft het gezamenlijk aan de slag gaan in de context van jouw wensen of doelen jou een belangrijk en dieper inzicht in jezelf, geeft het je de inspiratie en concrete handvatten om jezelf beter te ontwikkelen of voort te stuwen. Misschien brengt het je zelfs de moed en kracht om de koers die je tot nu toe voer volledig te veranderen. (Omdat je diep in je hart weet dat dat wél voor je werkt.) Klik hier voor meer informatie.

Korting!
Maak je vanuit de kennismaking op 28/11 een afspraak voor je eerste consult, dan ontvang je voor dit consult en eventuele volgende, gedurende maximaal 1 jaar, 10% korting op het normale tarief.

1-op-1 training voor ondernemers
Los van personal coaching geef ik ook 1-op-1 training aan ondernemers op het gebied van social media, zakelijk bloggen, netwerken en jezelf zakelijk/voor publiek presenteren. Tijdens zo’n sessie heb ik alle aandacht voor jou en kun je me meer vragen stellen die direct op jouw situatie of werkveld van toepassing zijn. Laten we gewoon eens kennismaken. Wie weet klikt het en kan ik jou direct of op een later moment helpen in jouw ondernemerschap. Zelf timmer ik per 1 januari 2018 alweer 8 jaar aan de weg als 100% ondernemer met mijn eenmanszaak Bergmann Media.

Samenwerken?
Ook als je mogelijkheden ziet tot samenwerking ben je welkom! Surf gerust rond op mijn website, wellicht vind je voldoende aanknopingspunten.

Gezellig als je komt aanstaande dinsdag in Het Coachhuis. Het is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Vergeet jezelf niet aan te melden!