Gratis kennismaken voor coaching en training!

Wil je weten wat ik, Simone Bergmann, nu of in de toekomst voor je kan betekenen op het gebied van coaching en training? Kom dan woensdag 19 juli naar Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag. Van 10.00 tot 12.00 uur ben ik aanwezig om je wat meer te vertellen over hoe ik je kan helpen met vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling (o.a. hoogsensitiviteit, balans werk en privé), social media en jezelf professioneel presenteren. En natuurlijk krijg je daar een kopje koffie of thee bij. Wel even van tevoren aanmelden.

Samenwerken?
Je kunt ook langskomen wanneer je als coach of trainer samenwerking zoekt en denkt dat wij elkaar ergens kunnen aanvullen. Om wellicht eens krachten te bundelen richting een potentiële klant of tijdens een beurs of evenement. Kijk gerust even rond op mijn website: wie weet ontdek je een of meer aanknopingspunten. Mijn focuspunt is in ieder geval te allen tijde ‘communicatie’, met de ene keer het accent op online zichtbaarheid of public relations en de andere keer op persoonlijk leiderschap (‘verbinding buik, hart, hoofd’) of jezelf presenteren.

Enfin, het gaat vooral om het kennismaken! Dan kennen we elkaars gezicht, wie weet klikt het… Omdat het pand niet vrij toegankelijk is, verzoek ik je vriendelijk een mail te sturen. Liefst zo snel mogelijk, zodat ik tijdig een kamer met voldoende ruimte kan reserveren. Hartelijk dank alvast!

Lees ook: Zomerkorting op personal coaching!

Foto: Ronald van den Andel Fotografie