En de winnaar van de Funky Simone mok is…

… Carol Timmermans uit Den Haag. Op de valreep van de zomervakanties wint zij dé Funky Simone mok! Funkin’ gefeliciteerd!!!

Het enige wat je hoefde te doen om dit mok te winnen is een foto op te sturen van iets of iemand waar je BLIJ van wordt. Iets grappigs, diepzinnigs, bijzonders, moois… En dat deed Carol dus ook. Funky Simone is een merk gericht op sociaal-maatschappelijke verbinding. Met open hart, plezier en creativiteit. Daar sloot deze foto hartstikke goed op aan.

Carol: “Ik word altijd vrolijk van de reactie van mensen wanneer ik verkleed ben in deze outfit. De foto is genomen in Frankrijk tijdens een ontvangst van de gasten op een feest waar interactie tussen publiek en mij als artiest voorop stond.  Het gaf de avond van begin tot eind, op een sprankelende en creatieve manier, een extra dimensie…”

Carol Timmermans wint het Funky Simone mok!

Iedereen ONWIJS bedankt voor het toesturen van foto’s en… tot de volgende winactie! Heb jij leuke tips of suggesties voor ‘Funky Simone’? Laat het weten! Bijvoorbeeld, heb of ken jij een leuke zaak die wel wat meer promotie kan gebruiken? Laat er een Funky Simone Party organiseren waarbij ik je dan met mijn (grote) netwerk kan helpen. Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek.