De tijd vliegt…, maar mensen helpen stopt niet!

De 1e helft van 2018 is alweer voorbijgevlógen… En!? Heb jij er een goed gevoel over? Ik gelukkig wel. Het is fijn om bedrijven en organisaties te helpen met het optimaliseren van hun communicatie en ook individuen met de kwaliteit van hun innerlijke dialoog.

Tijd voor jezelf
Senzimo is het coachingslabel van Bergmann Media. Onder dit label vindt personal c.q life coaching plaats. In onze gehaaste prestatiemaatschappij is het helemaal niet zo verwonderlijk wanneer je eens tijd neemt voor een adempauze om te reflecteren op je leven, werk, acties, missie… Hoe jij het leven vanbinnen ervaart, bepaalt de kwaliteit van je leven. Er is natuurlijk altijd sprake van contrast; licht kan er niet zijn zonder duisternis. Met euforie en zelfvernietiging aan de uiteinden van de lat, houd jij jouw eigen balans.

Praat erover
Vind jij het in de praktijk lastig om een goede balans te houden? Voel je je vaak alleen of onbegrepen? Durf je geen ‘nee’ te zeggen of is alles je eigenlijk altijd ’teveel’? Take a break! Maak eens een afspraak voor een personal coaching consult. Klik hier voor de diverse mogelijkheden en tarieven.