Nog twee weken… 40% korting op ‘ZZP 1-op-1 intensief’!

Vanaf vandaag heb je nog precies twee weken om te profiteren van de 40% (!) korting op ‘ZZP 1-op-1 intensief’ (product- en dienstontwikkeling). In plaats van € 495,00 betaal je € 297,00 excl. btw voor 180 minuten coaching, een heldere samenvatting van deze sessie en (binnen 6 maanden achteraf) als bonus een extra coachingsgesprek van 45 minuten. ZZP 1-op-1 intensief kun je gebruiken om je gedachten te ordenen, je product of dienst in meer detail uit te werken en om handvatten/tips te krijgen op het gebied van ondernemen. Alles wat uit de sessie komt kun je gebruiken voor bijvoorbeeld ondernemingsplan, uitzetten concrete acties of verdere reflectie.

Waarom ‘ZZP 1-op-1 intensief’?
ZZP 1-op-1 intensief is geïnspireerd op mijn eigen ervaring als zelfstandig professional sinds 1 januari 2010 en ook op het netwerk van startende zzp’ers (nu ruim 100) wat ik in oktober alweer vier jaar coördineer in Den Haag. In het contact met deze zelfstandig professionals, zowel mondeling als per e-mail, en tijdens de bijeenkomsten (er zijn er inmiddels 17 geweest), heb ik gezien waar starters vaak wat moeite mee hebben en een van die dingen is kort gezegd: het met een goed doordacht bedrijfsidee beginnen.

De ‘ondernemer’ wordt veelal getypeerd als ‘daadkrachtig’ en ‘doelgericht’. De valkuil echter bij (de kracht van) actie-georiënteerdheid is dat een product of dienst niet altijd vanaf het begin goed wordt uitgewerkt, zodat hierop ook de juiste concrete en adequate acties richting doelgroep enz. ondernomen kunnen worden. Deze afstemming is meer dan eens ‘niet optimaal’ te noemen. Met als gevolg weinig tot geen rendement (in verhouding tot de gepleegde inzet), chaotisch ondernemen, ‘losse eindjes’. Hetgeen weer kan resulteren in: onduidelijke communicatie met klanten of zakenpartners, discussie over facturen (of worden niet betaald), de ‘verkeerde’ mensen aantrekken, overspannenheid.

Vind het (nog eens) uit
Voor ZZP 1-op-1 intensief hoef je niet per se ‘starter’ te zijn. Misschien oriënteer je je nog op zelfstandig ondernemerschap, of ben je juist al wat langer bezig als zzp’er maar heb je er behoefte aan om de zaken nog eens ‘door te lichten’. Misschien wil je bepaalde producten of diensten wijzigen of toevoegen aan jouw bedrijf? Lichtelijk je koers wijzigen? Of biedt het huidige aanbod wat jou betreft te weinig perspectief voor de toekomst en wil je liever een totale verandering doorvoeren? Ook dan is ZZP 1-op-1 intensief er voor jou!

Afspreken?
Maak in augustus nog een afspraak voor ZZP 1-op-1 intensief in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij snelweg en Den Haag Centraal Station). Uiteraard is het mogelijk om voorafgaand aan de sessie even telefonisch kennis te maken en de face-to-face afspraak zelf mag ná augustus vallen. Als je hem maar déze maand maakt, neem snel contact op!

Gerelateerde berichten:
40% zomerkorting op ‘ZZP 1-op-1 intensief’
ZZP 1-op-1 intensief (product- en dienstontwikkeling)