De uitdaging van ieder zijn verhaal

Het is al lang, lang geleden dat mijn moeder mij letters liet natekenen op papier om mij zoet te houden. Inmiddels ben ik vele, vele letters verder! In mijn werk als communicatiespecialist en tekstschrijver. Ik ben blij dat ik de afgelopen jaren tot nu vele opdrachtgevers heb mogen helpen met het overbrengen van hun boodschap. In de vorm van interview, handleiding, pamflet, artikel, advertorial, flyer, nieuwsbrief enz.

Iedere boodschap is anders
Wat ik zelf het allerleukste vindt aan mensen helpen met mijn tekstuele vaardigheden is de uitdaging om een ieders geheel eigen ‘verhaal’ aangaande een product, dienst, project enz. te verpakken in teksten die gemakkelijk weglezen, to-the-point en compact zijn. Het doet mij plezier dat wanneer ik teksten aflever, de klant hier content mee is. Zoals een voormalige klant van mij zei: “Je verwoordt precíes datgene wat in mijn hoofd zit!”. Dat is ook mijn bedoeling. Als ik schrijf is het voor mij overigens net als schilderen met de informatie die jij mij hebt gegeven: ik puzzel, orden, probeer uit, doe creatief. Mijn ‘handelsmerk’ is denk ik de laagdrempeligheid van mijn teksten. Klanten noemen vaker de termen: ‘enthousiast’, ‘natuurlijk’, ‘ontwapenend’, ‘leesbaar’.

Combineren kan
Je kunt me inhuren voor verschillende soorten communicatiewerk, zoals bijvoorbeeld interviews afnemen en uitwerken, artikelen schrijven, feedback geven op bestaande communicatiemiddelen, het schrijven van een concept en script voor een bedrijfsfilm. Ook te combineren met werkzaamheden op het gebied van public relations, zoals het versturen van persberichten.

Een van mijn leuke klanten is IZER, een van de grootste zorggroepen voor huisartsen van Nederland. Hieronder enkele linkjes van interviews/artikelen die ik voor hen maakte:

Izer voert dit jaar een nieuw kwaliteitssysteem in
Wijkmanagers versterken netwerk huisarts in Rotterdamse wijken
De huisarts krijgt ‘meer lucht’
Het meekijkconsult: “een waardevolle aanvulling op de (poli)klinische zorg”
Samen met de diëtist boodschappen doen

Kan ik jou ook van dienst zijn? Je kunt altijd contact met me opnemen.