Personal coaching face-to-face en per e-mail

Senzimo is het coachingslabel van mijn bedrijf Bergmann Media. Hieronder vindt personal c.q. life coaching plaats in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS). Je kunt dus face-to-face afspreken, maar een e-mail consult is ook mogelijk.

Wanneer je even wat inspiratie wilt, feedback of handvatten en gebruik wilt maken van het e-mail consult stuur dan een bericht waarin je jezelf even voorstelt en je vraag of case neerlegt. Je ontvangt dan van mij een factuur van 37,50 incl. btw om direct te voldoen. Zodra ik dit heb ontvangen stuur ik je een eenmalige reactie. Bij een vólgende vraag geldt hetzelfde proces. (Voor een afspraak op bovengenoemde locatie is het tarief 62,50 incl. btw per 60 minuten.)

Ik ben een ervaren allround communicatiespecialist, coach en trainer met ruim drieëntwintig jaar professionele ervaring. Waarvan bijna 8,5 jaar als 100% zelfstandig ondernemer. Hiervóór werkte ik vijftien jaar lang in banen bij bedrijven en overheid, onder andere als afdelingshoofd (MT-lid), recruiter en communicatieadviseur. Ik heb een groot, veelzijdig persoonlijk en zakelijk netwerk, en hierbinnen coördineer ik sinds 2014 een netwerk van nu ruim 100 startende zzp’ers in Den Haag.

Kijk op de wereld
Op persoonlijk vlak had ik een moeilijke jeugd en dit heeft mede invloed gehad op hoe ik nu naar de wereld kijk. Al vanaf jonge leeftijd heb ik mijzelf moeten ‘ontleden’, wie ben ik, wat doe ik hier, waarom gebeuren dingen zoals ze gebeuren? Op sommige dingen krijg je geen antwoord in het leven. En dat hoeft ook niet. Het belangrijkste is, denk ik, dat je expressie geeft aan jouw tijdelijke aanwezigheid op deze aarde in menselijke vorm. Op zo’n manier dat de dingen jou natuurlijk afgaan in plaats van dat je slechts de focus legt op ‘overleven’, ‘jezelf bewijzen’, ‘winnen’. Misschien is het ook geen toeval dat ver voordat ik met oplossingsgericht coachen begon (2013), mensen mij al wisten te vinden voor een stukje feedback, ordenen van gedachten, laten zien van opties en perspectief.

Sinds 2008 coach ik overigens op vrijwillige basis eerstejaarsstudenten Commerciële Economie bij ROC Mondriaan, Den Haag.

Intuïtie
Verder heb ik ‘hoogsensitieve kenmerken’, wat inhoudt dat ik erg veel informatie van anderen en de omgeving waarin ik me bevind binnenkrijg en dingen van tevoren of ‘onuitgesproken’ kan aanvoelen. Het was voor mij best een verademing toen ik het boek ‘Hoog sensitieve personen’ van Elaine Aron las, want ik was best aan het worstelen met al die prikkels die ik binnenkreeg. Ik was niet de enige en ik las handvatten om hiermee om te gaan. Nu gebruik ik ‘mijn gevoeligheid’ in mijn voordeel, zowel persoonlijk als zakelijk. Kortgezegd: mijn intuïtieve spier is zeer getraind. (Voor de duidelijkheid: ‘hoogsensitiviteit’ is geen diagnose, het zijn bepaalde kenmerken die mensen kunnen hebben, en die zijn op een gegeven moment in boekvorm verwoord door Aron.)

Dankbaar
Ik ben in dit verband ook blij dat ik op een best soepele manier mijn eigen bedrijf heb kunnen starten, zodat ik mijn agenda meer zélf kon indelen en precies op de momenten dat ik daar behoefte aan had mijn rust kon pakken (‘opladen’). Al heb ik de afgelopen jaren als zelfstandige zonder personeel ook pittige uitdagingen gehad, bijvoorbeeld het maken van voldoende omzet, tóch zou ik niet meer anders willen (kunnen). Ik voel me een gezegend mens dat ik expressie kan geven aan datgene wat ik leuk vind, wat mij natuurlijk afgaat en dat ik anderen kan helpen met mijn talenten, kennis en kwaliteiten.

Kan ik jou helpen? Schroom niet. Maak een afspraak of vraag een e-mail consult aan. Wil je eerst gewoon eens met me kennismaken? Kom dan naar het gratis Hart & Zaken spreekuur of mail mij voor een oriënterend telefonisch gesprek.

Meer over personal coaching