Kortingsactie sales training en presentatieworkshop voor startende zzp’ers

Je bent startende zzp’er en hebt er veel zin in om jezelf ‘goed in het zadel’ te zetten als het gaat om jouw focus en vaardigheden qua sales en zakelijk presenteren. Natuurlijk weet jij zelf wel wat voor waardevols je te bieden hebt, maar je wilt hierin natuurlijk ook jouw doelgroep méénemen. Want het geeft jou natuurlijk een ‘kick’ wanneer je met jouw product of dienst particulieren, bedrijven of organisaties vérder kunt helpen!

10% KORTINGSACTIE!
In de sales training ‘1, 2, 3, DEAL!’ op maandag 8 oktober oefen je met jouw elevator pitch, het voeren van een verkoopgesprek aan de hand van het AIDA-marketingmodel en krijg je handvatten voor effectief netwerken. Combineer je deze training met de workshop ‘Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP)’ op maandag 12 november ontvang je op het totale deelnamebedrag 10% korting. In plaats van in totaal € 134,95 betaal je € 121,46 + 21% btw. Wil je hiervan profiteren? Meld je dan aan via dit aanmeldingsformulier of per e-mail.

Gun jezelf een goede start en doe mee! Maar is het toch niks voor jou? Misschien dat je hier een ándere zelfstandig professional blij kunt maken, zodat hij of zij straks weer op het juiste spoor zit met ‘ondernemen’? Oftewel: zegt het gerust voort. En wil je wél graag werken aan je acquisitie- en/of zakelijke presentatievaardigheden maar dan 1-op-1, kies dan eventueel voor een ZZP 1-op-1 training.