Funky Simone Party bij jou?

FunkySimone_TeaParty_2013

In 2013 ben ik gestart met het organiseren van kleinschalige events bij ondernemers. In totaal zijn er 5 party’s gehouden, en wel bij deze geweldige zaken: Thee aan Zee, Fine Fresh Food, Hair Topic (i.s.m. Bradys Lounge). Het kan heel goed dat jij bij een of meer van deze party’s aanwezig bent geweest!

Ken jij of heb jij een mooie zaak en wil je graag meer bekendheid? Neem contact met me op als ik voor jou (gratis) een ‘Funky Simone Tea Party’ bij je organiseer. Jij hoeft op de middag of avond die we afspreken alleen jouw zaak open te stellen, eventueel iets vertellen over je product/dienst of bijvoorbeeld een demo of workshop doen, samples uitdelen… Wat jij wenst. Dan zorg ik voor de promotie (social media, persberichten e.d.) onder de kap van de sprankelende, opvallende ‘Funky Simone’. Ik werf voor jou de gasten/deelnemers.

250514_funkysimoneteaparty_finefreshfood

Funky Simone Tea Party op 25 mei 2014 bij biologische lunchroom Fine Fresh Food. Foto: Ronald van den Andel Fotografie

 

Dat is de ruil! Ik blijf zichtbaar met Funky Simone, biedt mensen in mijn brede netwerk (en daarbuiten) iets leuk aan en jij krijgt, zónder dat je zelf hoeft te werven, potentiële klanten binnen. Qua drankjes en hapjes ligt het eraan of je een horecazaak hebt of niet, of je misschien wilt samenwerken met een cateraar etc.

Enfin, details! Je moet gewoon zin hebben om anderen jouw zaak te laten ‘ervaren’. In plaats van bijvoorbeeld een (kostbare) advertentie in een blad of krant zetten, waarvan je geen idee hebt of mensen het wel tussen al het andere lezen.

‘Thee’ hoeft overigens niet per se (met nadruk) aan bod te komen. Funky Simone TEA Party verwijst gewoon naar gezelligheid en een moment van ontspanning. Afhankelijk van jouw product/dienst kunnen we met die naam een beetje ‘spelen’…

Interesse? Een vrijblijvend gesprek? Schroom niet, laat het me weten!