Funky Simone winter winactie!

Lekker met een warm mok chocolademelk opgekruld in het hoekje van de bank zitten? Doe mee met deze winactie en win een Funky Simone mok! Kun je altijd wel gebruiken, om uit te drinken of gewoon voor de sier. Voor jezelf of als cadeautje voor iemand anders!

Wat moet ik doen?
Het is funkin’ simpel. Stuur een foto in waar je altijd blij, geïnspireerd, dankbaar van wordt. Of waar je altijd enorm om moet lachen als je hem ziet. Geef er ook een beetje toelichting bij. Dat is leuk. Je kunt DE foto sturen ter attentie van Funky Simone naar famousfunkysimone@gmail.com. Zorg ervoor dat de foto uiterlijk vrijdag 5 januari 2018 binnen is!

Foto: Erik Jansen Fotografie

Heb je straks gewonnen? Dan krijg je het mok toegestuurd en vanzelfsprekend vind je het leuk dat jouw funkin’ geweldige foto wordt geplaatst op deze websiteFacebook, Instagram en Twitter.

Funky Simone is het alter ego van Simone Bergmann en een label van Bergmann Media gericht op verbinding van mensen op een gezellige, creatieve, duurzame manier! Illustratie: Piet Voordes.

De vorige keer won Carol Timmermans, een onderneemster uit Den Haag, de Funky Simone mok. Klik hier om de door haar destijds ingestuurde foto te zien en het verhaaltje erachter te lezen. Funky Simone hóudt van verhaaltjes…!