Gelukkig Nieuwjaar!

SimoneBergmann_headshot_4sepDen Haag, 1 januari 2013

Beste lezer,

Graag wens ik je een fantastisch 2013! Op alle fronten. Ben je ondernemer, dan wens ik je in het bijzonder veel geluk, voldoening en inspiratie. Voor mij persoonlijk is het vandaag precies 3 jaar geleden dat ik de sprong waagde in het ‘zelfstandig ondernemerschap’.

Mijn missie blijft onveranderd. Ik hoop en verwacht nog veel meer organisaties (of ‘individuen’) te helpen op het gebied van communicatie. Ook social media marketing hoort erbij. Ik herinnerde me onlangs nog dat het alweer in 2006 was dat ik mijn MySpace profiel aanmaakte en zo mijn ‘ontdekkingsreis’ begon in de wondere wereld van bloggen, en vervolgens Facebook, Twitter, etc. En natuurlijk ben ik ook altijd als interviewer te benaderen voor krant of magazine.

simonebergmann_presentatrice_bevrijdingsfestivalPresenteren mocht ik dit jaar ook. Voor radioshow ‘De Haagse Honderd’ van en met Jeroen Zwaan, en op Bevrijdingsfestival Den Haag (lezingen schrijvers, debat over vrijheid). In opdracht van het Haags 5 Mei Comité was ik debatleider voor de finale van het Stedelijk Debat. Allemaal erg leuk om te doen. Ben uiteraard benieuwd wat er dit jaar weer qua ‘presentatieklussen’ op mijn pad komt…

 

Deze website heb ik nu net een half jaar. Ik heb gezien dat ik gemiddeld 130-150 bezoekers per dag heb. Goed mogelijk dat jij al vaker op deze site bent geweest en een van de enthousiaste (multi-)talenten bent met wie ik in 2012 heb samengewerkt (wellicht in een van mijn projecten?). Of… je bent een van hen die mij via andere wegen -al dan niet digitaal- warmhartig en loyaal heeft gesteund in mijn ‘ondernemendheid’. Langs deze weg: heel veel dank daarvoor!

Simone Bergmann
info@simonebergmann.nl
06 – 52 635 128