‘I’m Funky Simone with a microphone!’

Ik weet niet of ze nog enige introductie behoeft, maar Funky Simone heeft in 2012 haar eerste, best ferme stappen gemaakt als mijn ‘alter ego’. Zo noem ik haar maar even. Ze is eigenlijk een combinatie van wie ik gewoon ben; mijn eigen ervaringen, maar ook de dingen waarvan ik droom. Funky Simone wordt getekend door striptekenaar Piet Voordes, en ik ben zelf de eigenaar, conceptbedenker en tekstschrijver. Je kunt, als je dat leuk vindt, de ontwikkelingen rondom Funky Simone volgen op haar Facebook Pagina: www.facebook.com/FunkySimone (en ook op Twitter).

Funky Simone’s slogan is: ‘I’m Funky Simone with a microphone!’. Dat rijmt namelijk heel leuk (als je het in het Engels zegt, echt, doe maar even hardop) en het heeft ook hiermee te maken:

FunkySimone_SimoneBergmann_presentatrice_20121

(klik afbeelding om te vergroten!)

De afgelopen jaren heb ik veel ‘presentatieklussen’ gedaan. Zowel op de radio als op allerlei evenementen. Praten door een microfoon kun je als het ware beschouwen als mijn ’tweede natuur’!