Je hoeft het niet alleen te doen

Je bent omringd door allemaal leuke, lieve, behulpzame mensen, tóch voel je je een beetje ‘alleen’. In de zin van dat je met dingen zit waar je graag uit wilt komen of meer concreet inzicht in wilt krijgen. Soms praat je erover, maar je hebt inmiddels gemerkt dat degenen die je kent niet neutraal tegen jou en jouw ‘wikken en wegen’ aan kunnen kijken. Omdat ze je nou een maal goed kennen, je misschien willen beschermen, ze simpelweg hun eigen projecties hebben vanwege hun eigen kennis en ervaringen.

Stop. Met. Piekeren. Geef jezelf een personal coaching consult cadeau. Ga energiek en ‘bevrijd’ de zomer van 2018 in! Ik ben een ervaren coach van jongeren en volwassenen en hanteer de coachingstechniek ‘oplossingsgericht’. En ik noem intentie, interesses en inzet de ‘Dikke Drie’ die we meenemen als steun of handvatten om dingen voor jou helder te krijgen.

Elke dag weer (eigenlijk ieder moment…!) kun je nieuwe keuzes maken, anders denken, dingen loslaten.

Voor een coachingsgesprek van 60 minuten betaal je € 62,50 incl. btw. Hiervoor ontvang je netjes een factuur. Na ons gesprek stuur ik je nog een document (PDF) met hierin kort samengevat waar we het over hebben gehad (aandachtspunten, ‘rode draad’). Hier kun je dan thuis nog eens rustig naar kijken, om bijvoorbeeld de dingen waar je mee zat nog meer hun plek te geven of om je ‘volgende stap’ te bepalen.

De locatie waar de coaching plaatsvindt is Het Coachhuis aan Raamweg 4, Den Haag. Het is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer (of lopend vanaf het station). Na 17.00 uur is het gratis parkeren. Een afspraak mag je zowel overdag als ’s avonds inplannen. Het consult kan in het Nederlands of Engels plaatsvinden.

Meer over personal coaching