Maak jouw bedrijf méér zichtbaar (Den Haag e.o.)

Jij hebt een geweldig leuk bedrijf in (of gericht op) Den Haag! En dat mogen zoveel mogelijk inwoners van deze mooie stad achter de duinen weten. Adverteren richting ruim 100 zzp’ers werkend en wonend in Den Haag? Ondernemend en betrokken. Mensen die altijd wel oog hebben voor interessante locaties, diensten en producten van andere ondernemers. Eind mei gaat er weer een digitale nieuwsbrief uit naar deze enthousiaste groep. Grijp je kans om jezelf aan hen zichtbaar te maken.

Je advertentie wordt niet alleen geplaatst in de nieuwsbrief, maar wordt ook doorgeplaatst naar nog drie andere online kanalen. Om jouw vindbaarheid op internet te verhogen. Een advertentie in een papieren krant is natuurlijk ook zo geplaatst, maar de krant wordt op een gegeven moment weggegooid en aangezien Nederlanders de afgelopen jaren opvallend minder krant, tijdschriften e.d. lezen (op 65-plussers na), kan het geen kwaad om ook eens een medium als dit toe te voegen aan jouw marketing. Toch? Gewoon uitproberen. En je blijft online dus langer zichtbaar c.q. vindbaar.

Wil jij ook met jouw advertentie in de nieuwsbrief, stuur hem dan uiterlijk maandag 28 mei 2018 in via de mail. Klik hier voor meer informatie (tarieven enz.).