Onderscheid jezelf met passie én plezier! (ZPP)

Communicatie. Een ‘cliché’ iets? Maar toch, als startende zelfstandig professional,  besteed er alsjeblieft aandacht aan. Weet jezelf in het bijzonder goed zakelijk te presenteren. Want of je nu een elevator pitch, een workshop of presentatie geeft of in een 1-op-1 gesprek jouw doelgroep warm wilt maken, het is toch prettig wanneer jou dit steeds lukt zonder podiumvrees, energiek en to-the-point. Hiermee kun je je al wezenlijk onderscheiden van de rest. Echt.

Bekruipt jou ineens een gevoel van urgentie?! Pak dit nog even op voor de zomervakantieperiode. Doe op maandag 9 juli van 14.00 tot 17.00 uur mee met de workshop ‘Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP)’ voor startende zzp’ers in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS). Als zeer ervaren presentator en gespreksleider geef ik deze workshop om bij te dragen aan jouw slagingskans als kersvers ondernemer. Ik word ook met enige regelmaat ingehuurd als filmactrice en deed in het verleden theater- en dansoptredens, modellen- en radiowerk. In andere woorden: ‘het podium’ is mij zeer vertrouwd als het gaat om uitstraling, lichaamshouding en stemgebruik.

Gun jezelf de onbevreesdheid, passie en flair waarmee je jezelf als ondernemer op de kaart zet!

Blijf niet achter op ondernemers die wél aan hun presentatievaardigheden hebben gewerkt en mede hierdoor meer rendement weten te halen uit de netwerkcontacten die zij aangaan. Zij maken direct een kundige indruk, raken niet zo snel de draad kwijt tijdens een gesprek, pitch of presentatie en kunnen, hoe enthousiast ze ook zijn, toch steeds heel helder, overtuigend en vooral ontspannen vertellen wat zij de ander te bieden hebben. En hun lichaamshouding en stemgebruik is goed.

Juist wanneer je zowel het ‘verhaal’ over jouw product of dienst én je communicatieve vaardigheden op orde hebt, kun je veel soepeler inspelen op de behoefte van de ander, of dit kweken op een inlevende, behulpzame, ongeforceerde manier. Je hebt de kans dat je gewoon minder onzeker, zoekende of opgefokt overkomt. Dat klinkt toch wel aantrekkelijk, nietwaar?

Heb je er inmiddels zin in? KLIK HIER voor alle info en aanmelden. En… zegt het gerust voort aan andere ondernemers die hier baat bij kunnen hebben!

Lees ook:
Krachtig in de spotlight met jouw bedrijf (ZPP)
Professioneel presenteren voor startende zzp’ers (ZPP)