Krachtig in de spotlight met jouw bedrijf (ZPP)

Ben je nog niet zolang geleden gestart als zzp’er en bezig met het vinden van (meer) opdrachten door jezelf op verschillende manieren te profileren richting jouw doelgroep(en)? Met de workshops en trainingen die ik geef help ik jou graag je slagingskans te vergroten als kersvers ondernemer Wat maakt jou uniek, wat is je passie, missie? En hoe vertaal je dat voor jouw bedrijf naar acquisitie, effectief netwerken en jezelf zakelijk presenteren met impact?

Doe mee met workshop ‘Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP)’ op 9 juli 2018!

Workshop presenteren voor zzp’ers
De eerstvolgende workshop is er om je de gelegenheid te geven te werken aan jouw presentatievaardigheden: ‘Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP)’. De workshop vindt plaats op maandag 9 juli van 14.00 tot 17.00 uur in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS, snelweg en tramhalte lijn 9 ‘Javabrug’). Presenteer jouw waardevolle aanbod overal gepassioneerd, soepel en scherp! Gun dat jezelf en jouw ‘ideale klant’.

Inhoud
In aanloop naar de workshop bereid jij jouw elevator pitch voor. Dit ga je tijdens de workshop oefenen en je krijgt hier vanuit de groep feedback op. Het is een relatief kleine groep voor meer persoonlijke aandacht: je komt gewoon zelf meer aan bod. Verder gaan we in op jouw passie, wat maakt jou uniek, presentatievoorbereiding en ook lichaamshouding, stemgebruik, kleur- en kledingkeuze. Aanmelden kun je via het aanmeldingsformulier. Een e-mail sturen mag ook.

Het Coachhuis, zaal 1.2 Van Gogh, Den Haag

Over mij
Zelf ben ik per 1 juli alweer 8,5 jaar actief als 100% zelfstandig ondernemer met mijn eenmanszaak Bergmann Media en ik heb sinds najaar 2014 alweer 17 netwerkbijeenkomsten georganiseerd voor startende zzp’ers in Den Haag en omgeving. Tijdens deze bijeenkomsten doen zelfstandig professionals een elevator pitch of ze geven een presentatie of workshop.  Natuurlijk neem ik in mijn workshops en trainingen dingen mee waarmee startende zzp’ers vaak een beetje moeite mee hebben, zoals… ‘in de spotlight’ staan (spreken voor publiek). Als allround communicator word ik in de afgelopen ruim 10 jaar tot heden tevens ingehuurd als presentator/dagvoorzitter op diverse evenementen.

ZPP voor zzp!
Gierende zenuwen? Een ‘afgeraffeld’ verhaal? Daar heb jij straks geen last van! Doe gewoon mee met de workshop ‘Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP)’ en breng jouw product of dienst krachtig over het voetlicht. Maak sneller impact, trek de juiste contacten aan en stimuleer goede mond-tot-mondreclame. KLIK HIER voor alle informatie.

Lees ook:
Onderscheid jezelf met passie en plezier (ZPP)
Professioneel presenteren voor startende zzp’ers (ZPP)