Voor de zzp’er die voor zichzelf denkt en vanuit het hart (1, 2, 3, DEAL!)

Je wilt als startende zzp’er ondernemen vanuit je hart, de klanten aantrekken die je voor ogen hebt, waarde toevoegen, goede verkoopgesprekken voeren en je netwerk uitbreiden op een manier die bij je past. Toch!? Vandaag is de laatste dag dat je je kunt opgeven voor de sales training ‘1, 2, 3, DEAL!’ op maandag 16 april van 14.00 tot 17.00 uur in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS).

Persoonlijke aandacht
De training vindt in een kleine groep plaats voor meer persoonlijke aandacht en is nu nog voor het introductietarief van € 49,95 p.p. + btw. (wat je in jouw administratie uiteraard als ‘bedrijfskosten’ kunt opgeven). Begrijpelijk dat je voor dat geld misschien dat leuke paar schoenen wilt kopen of uit eten wilt gaan, alleen wanneer je net gestart bent als zzp’er en je nog erg zoekende of misschien zelfs ‘angstig’ bent, win je misschien veel tijd als je samen met andere zzp’ers éven stilstaat bij hoe je jouw aanbod overbrengt. Wat je uitstraalt en waar jij vanuit je hart voor staat. Om dit ook zo authentiek en consistent mogelijk te verpakken of integreren in je acquisitie- en netwerkproces. Voor meer omzet, plezier en focus.

De valkuil van die ene klant (pas op!)
Denk je, ach, dat heb ik nu niet nodig, want ik had vanaf de start al metéén een goede klant waar ik nu een prima boterham aan verdien. Gefeliciteerd! Alleen… blijf wel in beweging, zodat je een duurzame basis vormt onder jouw bedrijf. Want stel dat die éne klant ineens wegvalt? Dan heb je op dat moment misschien onvoldoende netwerk opgebouwd om de financiële terugslag op te vangen; wat je verdient geef je meestal ook weer uit. Los van de stress die je hiervan kunt ervaren: ineens voel je je nogal opgejaagd. Blijf in beweging vanaf het begín van jouw ondernemerschap. Scherp de formulering van jouw product of dienst en ontmoet anderen om te leren, samenwerken, inspireren enz. Meedoen aan de training is tegelijkertijd ook netwerken. Zo vang je twee vliegen in een klap!

Dus, doe je mee ‘heartcore’ zelfstandig professional? Klik hier voor alle informatie.

Lees ook:
Sales training 1, 2, 3, DEAL!? Daar heb ik zin in!
ZZP’er, ben je wel ondernemend genoeg?