Sales training 1, 2, 3, DEAL!? Daar heb ik zin in! (zzp’ers)

Henry is ruim 20 jaar fotograaf en verzorgt niet alleen een prachtige, visuele herinnering aan jouw bruiloft, maar doet dit ook heel intuïtief, met oog en gevoel voor de kwetsbaarheid van mensen op dit heuglijk levensmoment. Verder kun je bij Henry terecht voor portret- en uitvaartfotografie.

Joke is een zeer ervaren en veelzijdige professional die binnen de overheid ‘de vinger op de zere plek’ weet te leggen. Als adviseur en regisseur heeft zij een creatieve geest, waardevolle handvatten en gaat zij bovenal voor oplossingen op maat. Verder werkt zij als personal coach voor iedereen die meer inzicht in zichzelf of ‘situaties’ wilt krijgen.

Lionel is een ‘veteraan’ in de financiële branche. Met zijn bedrijf ondersteunt hij kleine en middelgrote bedrijven op het gebied van cash management. Of het nu om het beheren van geldstromen, kostenreductie of het doen van de juiste investeringen gaat, bij Lionel ben je op het goede adres.

Henry, Joke en Lionel zijn zzp’ers die op maandag 16 april van 14.00 tot 17.00 uur meedoen met de sales training ‘1, 2, 3, DEAL!’. Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag. En ze hebben er veel zin in! Ben jij er ook bij? Meedoen is natuurlijk tegelijkertijd netwerken.

Ben je gestart als zzp’er of sta je op het punt hiervan? Verlies geen tijd (en een mooie website is niet alles!). Zet deze maand nog de puntjes op de ‘i’ als het gaat om acquisitie en effectief netwerken. Geef je op voor ‘1, 2, 3, DEAL!’, een compacte, interactieve training (introductietarief) en 1. verbeter en verscherp de formulering van jouw product of dienst, en ook het ongetwijfeld unieke verhaal hierachter, 2. sluit hiermee sneller aan op de interesse c.q. behoefte van potentiële klanten en 3. netwerk gericht met goede, zorgvuldige follow-up.

Extra, extra!
Doe je mee met de training, dan kun je naderhand (of nu al) lid worden van de LinkedIn-groep ‘ZZP Sales 1, 2, 3, DEAL!’. Houd in de groep contact met elkaar, vertel over jouw bedrijf, stel vragen, poneer een stelling of doe een oproep. Hoe dan ook: blijf in beweging. Ik zal zelf vanaf april 2018 tips voor ondernemers op het gebied van communicatie, marketing & sales plaatsen.

Ook geef ik, als je meedoet, jouw bedrijf enige promotie via diverse social media en mijn eigen website ten behoeve van je online zichtbaarheid!

Ben jij net als Joke, Lionel en Henry enthousiast om (nu écht) aan de slag te gaan met jouw nieuwe bedrijf? De klanten aan te trekken die jij voor ogen hebt? Klik hier voor alle informatie!

Lees ook:
Voor de zzp’er die voor zichzelf denkt en vanuit het hart (1, 2, 3, DEAL!)
ZZP’er, ben je wel ondernemend genoeg?