WINACTIE: ‘Bliss & Ballen’ – persoonlijk leiderschap

Je bent op zoek naar balans, inspiratie, geluk (‘bliss’), innerlijke vrede in je leven? Maak dan kans op de gratis coachingsessie ‘Bliss & Ballen’ (120 minuten). Weg te geven aan slechts één persoon. Wat je hiervoor moet doen? Het is simpel. Mail jouw motivatie en de meest klinkende wint! Wat denk je uit de coachingsessie te halen? Waarom vind je het belangrijk voor jezelf? En ben jij de gelukkige winnaar, dan ontvang je persoonlijk bericht (je naam en motivatie worden niet publiekelijk bekendgemaakt).Ben je Engelstalig, geen probleem, de sessie kan zowel in het Nederlands als Engels plaatsvinden.

Balans, inzicht, helderheid
Ieder individu heeft de regie over zijn of haar leven. In mindere of meerdere mate, in balans of niet. Waar krijg je energie van en waarvan niet? Kun je in de waan van alledag steeds weer jouw ‘middelpunt’ vinden. Met rust, dankbaarheid en voldoening? Komen de dingen die je doet van uit je hart, of worden ze geregeerd door angsten of saboterende denkpatronen waarvan je je niet altijd bewust bent (of wilt zijn)? Erken je jouw eigen talenten en kwaliteiten of laat je je uiteindelijk toch vooral leiden door de mening of bevestiging van anderen?

Personal coaching vindt plaats onder het label ‘Senzimo’ van Bergmann Media. Gewoon om het verschil in de ondersteuning qua innerlijke en zakelijke communicatie aan te geven. Bergmann Media staat natuurlijk voor 360° graden communicatie!

Heb moed…
Hierboven zomaar wat vragen waar we op in kunnen gaan om jouw zelfkennis te vergroten en jou stevig(er) aan het roer te zetten van jouw eigen schip. En het vraagt soms best moed om jouw eigen koers te varen. Vanwege de conditionering vanuit jouw jeugd, het onderwijs, de maatschappij…. Vrachtschip, cruiseschip, ruimteschip, roeiboot… het maakt niet uit. Wat wel uitmaakt, voor een vredig en vervullend leven, is of je van binnenuit ‘op koers’ blijft. Want het is gewoon minder prettig wanneer je schip crasht tegen een ijsberg of verdwijnt in de Bermudadriehoek. Of dat hij om de haverklap uit elkaar valt en je veel kostbare tijd kwijt bent hem weer ín elkaar te zetten.

Enfin, resoneert dit met jou en heb je zin om 2019 energiek en opgeruimd aan te gaan? Soms heb je voor meer ‘bliss’ ballen nodig! Doorbreek de impasse, ga de confrontatie aan, omarm je potentie. Doe mee met deze winactie en stuur jouw motivatie in uiterlijk donderdag 31 januari!

Coaching vindt overigens plaats in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij snelweg, Den Haag CS en tramhalte lijn 9 ‘Javabrug’). Je ontvangt achteraf ook een samenvatting van de sessie in PDF met eventuele actiepunten die we hebben kunnen formuleren ten behoeve van jouw eigen follow-up.