Niet vergeten, Hart & Zaken spreekuur op 18 december!

Ben je een beetje aan het dubben over jouw ‘volgende stap’? In het algemeen of op ondernemersvlak en heb je behoefte aan nieuwe inspiratie, inzichten of handvatten? Maak gebruik van het gratis Hart & Zaken spreekuur op dinsdagavond 18 december tussen 19.30 en 21.00 uur. Je kunt afspreken om 19.30, 20.00 of 20.30 uur voor een kosteloos gesprek van 30 minuten. Het staat je vrij om jouw vraag van tevoren te mailen.

De afgelopen vijf jaar help ik als personal c.q. life coach mensen met meer duidelijkheid en balans in hun leven en werk. Dit doe ik naast mijn communicatiewerk onder het label ‘Senzimo’. En sinds najaar 2014 coördineer ik een netwerk van nu zo’n 150 zzp’ers in Den Haag. Hiervoor heb ik inmiddels 18 bijeenkomsten georganiseerd, geprogrammeerd en gepresenteerd. De laatste bijeenkomst was op 22 oktober dit jaar. Mijn kennis en ervaring, ook als zelfstandig ondernemer de afgelopen bijna negen jaar, breng ik graag over en waar ik kan, help ik mensen graag.

Ik doe het omdat ik het kan doen. Omdat ik het belangrijk vind dat wat mensen ook doen, zij dit doen met flow, plezier en voldoening. Opdat de wereld almaar lichter wordt, met meer verbinding, in onszelf en onder elkaar. Dus…, loop je een beetje vast, heb je twijfels, wil je meer innerlijke rust? Mail me snel voor een plekje op het Hart & Zaken spreekuur en stel jouw ondernemers- of levensvraag. Natuurlijk mag je deze gelegenheid ook aangrijpen om gewoon vrijblijvend kennis te maken.