ZZP Loosduinen: wat kom jij brengen op 2 april?

Je kunt je nog aanmelden voor de 19e netwerkbijeenkomst van ZZP Loosduinen op dinsdag 2 april van 14.30 tot 17.00 uur (inloop vanaf 14.15) in de Abdijkerk, Willem III straat 40, 2552 BS Den Haag. Wist je overigens dat dit het oudste gebouw van Den Haag is? En het staat in stadsdeel Loosduinen, waar ook de bijeenkomsten van dit netwerk voor startende zzp’ers worden georganiseerd. Vandaar de naam… De entree van de bijeenkomst is gratis, drankjes zijn voor eigen rekening. Zin in? Meld je nog even snel aan via dit formulier.

Wie komt er?
ZZP Loosduinen focust zich inhoudelijk en communicatief op ‘startende zzp’ers’. In de praktijk gaat het inmiddels om een gezonde mix van startend en ervaren. Dit is organisch zo gegroeid. Het netwerk bestaat in april alweer 4,5 jaar en er zijn zzp’ers bij die destijds voor het eerst kwamen, maar nog steeds op de verzendlijst van de nieuwsbrief (‘ZZP Loosduinen FLITS!’) staan en bijeenkomsten bijwonen. Je breidt op deze manier toch je contacten uit en zzp’ers kunnen zelfs precies jóuw doelgroep zijn!

Wat gebeurt er?
Bij ZZP Loosduinen gaat het niet om ‘mooie praatjes en plaatjes’, maar om oprecht persoonlijk contact. Ondernemen doe je niet alleen, ook al ben je een zzp’er. Waardevolle contacten kunnen jou helpen met de juiste ingangen, concrete opdrachten, samenwerkingsverbanden, nieuwe kennis en inspiratie. Iedereen weet wel iets wat de ander niet weet. En vergeet niet jouw gezonde verstand én intuïtie te gebruiken. Jij bepaalt zelf wat je wel of niet in jouw ‘rugzak’ stopt.

ZZP Loosduinen biedt jou een plek waar je andere enthousiaste zzp’ers kunt ontmoeten én waar je kunt ‘oefenen’ met het doen van jouw elevator pitch of het geven van een presentatie of workshop. Elke bijeenkomst begint met een vast programma en in het laatste uur kun je lekker vrij in gesprek gaan met anderen onder het genot van een drankje. Vraag dóór, wissel informatie uit, moedig elkaar aan.

Zo blijf je als zelfstandig professional enthousiast, gericht op kansen en bovenal in beweging! Die energie helpt jou echt om steeds in een positieve c.q. constructieve mindset te blijven. Want ondernemerschap brengt haar eigen uitdagingen met zich mee. Zoals afwijzing, ‘magere tijden’, falen, andermans kritiek of negeren enz.

‘Ik kom iets brengen!’
Dat is toch jouw insteek wanneer jij naar een netwerkbijeenkomst gaat? Dat je iets komt bréngen? Je bent ondernemer en je kunt ergens mee helpen. Je vindt het leuk om erover te vertellen en staat open om van anderen te leren, hun feedback te ontvangen en waar zij jou misschien kunnen aanvullen. Bij ZZP Loosduinen zijn de meeste zelfstandig professionals actief in de dienstverlening. De specialismen zijn uiteenlopend. Denk aan: ouderenzorg, marketing, life coaching, administratie, consultancy, jongerenbegeleiding, websitebouw enz.

Spreekt dit jou aan? Wil jij zéker niet blijven ‘hangen’ ? (Knipoog.) Dan ben je welkom bij ZZP Loosduinen op 2 april! Laat weten of je van de partij bent via het aanmeldingsformulier. Kun er niet bij zijn, maar wil je wel op de hoogte blijven van het netwerk, kun je dat eventueel ook aangeven in het formulier.

ZZP Loosduinen vind je verder op Twitter en Instagram. Er is de nieuwsbrief ‘ZZP Loosduinen FLITS!’, de laatste is van 28 maart 2019. Wil je deze om de ongeveer twee maanden ook ontvangen, stuur gerust een bericht.

ZZP Loosduinen in Loosduinse Krant (wk 13, 2019)