10 jaar Den Haag FM (even op bezoek!)

Het nieuwe jaar is voor mij alweer heel bijzonder begonnen! Op 6 januari mocht ik presentator Tjeerd Spoor live verrassen in de Haagse Ochtendshow op Den Haag FM. Ik was door presentator Justin Verkijk uitgenodigd in verband met het 10-jarig bestaan van de Haagse zender. Tjeerd was (gelukkig, haha) blij verrast. In de periode 2008 t/m 2010 presenteerden we samen (ik eerst als invaller, later als vaste co-host) het nieuws- en actualiteitenprogramma ‘Studio Haagsche Bluf’. Toen de stadsomroep helaas failliet ging eind 2010 kon mijn bedrijf niet meer betaald worden en namen we afscheid van elkaar.

Later kwam ik nu en dan even terug op de zender als (mede-)presentatrice voor ‘Paradio’ (destijds radioshow Paard van Troje) en de ‘Haagse Honderd’, beide gepresenteerd door Jeroen Zwaan.

TjeerdSpoorSimoneBergmann

Dinsdag werd ik in de studio warm ontvangen door de sympathieke, getalenteerde Jorinda Teeuwen. Ze schreef een leuk blog over de ‘hereniging’ van Tjeerd en mij en voegde er een aantal audiofragmenten aan toe.

Na een heel traject van emoties, politieke inmenging en reorganisatie bestaat Den Haag FM gelukkig nog steeds en doet Tjeerd inmiddels Studio Haagsche Bluf bij Omroep West. Heel veel plezier en succes!!