26/02 Sales training ‘1, 2, 3, DEAL!’ voor startende zzp’ers

Net begonnen als zzp’er?! Voorkom onnodig getreuzel en geanalyseer: doe mee aan de compacte, interactieve sales training ‘1, 2, 3, DEAL!’ op maandag 26 februari 2018 van 13.30 tot 16.30 uur (inloop vanaf 13.15). Locatie: clubhuis voetbalvereniging Hvv RAS, Albardastraat 15, Den Haag. Dit gebouw is ook een Buurthuis van de Toekomst.

Doelgroep: startende zzp’ers. Je bent nog niet zolang geleden gestart met jouw eigen bedrijf.

Het meedoen aan de training is tegelijkertijd netwerken. Je neemt vanzelfsprekend, als je die al hebt, je visitekaartjes, flyers etc. mee. Wie weet wie je ontmoet! Een of meer personen kunnen je precies de juiste inspiratie of hulp geven die je nodig hebt of misschien kun je zelfs met hen een samenwerkingsverband starten. Na de training ontvang je nog een mail met actiepunten voor jouw eigen follow-up en een lijst van iedereen die heeft deelgenomen.

INHOUD

Tijdens de interactieve sales training ‘1, 2, 3, DEAL!’ wordt ingegaan op:

1. Wat straal ik uit? Hoe breng ik mijn bedrijf in een paar zinnen over? (‘pitchen’).
2. Hoe voer ik een goed verkoopgesprek? Hoe herken ik een ‘koopsignaal’? (AIDA-model, analysevragen).
3. Hoe haal ik het meest uit netwerkborrels- of bijeenkomsten? (intentie, focus, follow-up).

Prijs: € 49,95 + 21% btw (= € 60,44 incl.), inclusief twee drankjes (koffie, thee, frisdrank, geen alcohol). Wanneer je je aanmeldt via info@simonebergmann.nl waarbij je je bedrijfsnaam, adresgegevens, kvk- en btw-nummer vermeldt, ontvang je een factuur om direct te voldoen. Je betaling moet uiterlijk donderdag 22 februari binnen zijn.

Grijp je kans en begin gedegen, gestructureerd, to-the-point en authentiek!

Simone Bergmann

Over de trainer:
Ik vind het leuk om mijn kennis op het gebied van communicatie & marketing en mijn ervaring als zzp’er de afgelopen 8 jaar ook in de vorm van coaching en training over te brengen. Daarbij organiseer, programmeer, coördineer en presenteer ik sinds 2014 het netwerk ZZP Loosduinen voor startende zzp’ers in Den Haag. (Loosduinen is een van de stadsdelen van Den Haag, nabij Kijkduin strand.)

Zie ook: ‘Sales training 1, 2, 3 DEAL!’