Bergmann Media op banenmarkt Loosduinen

Op zaterdag 17 februari 2018 van 12.00 tot 14.00 uur ben ik met Bergmann Media, als een van de vele organisaties, aanwezig op de banenmarkt in wijkcentrum Henneberg, Tramstraat 15, Den Haag (winkelcentrum Loosduinen, naast stadsdeelkantoor). Grijp je kans wanneer je op zoek bent naar werk (stage, baan, opdrachten). Op de banenmarkt wordt ook informatie gegeven over hoe je kunt starten als zzp’er.

Heb je zin om kennis te maken en meer te weten over de producten die Bergmann Media biedt voor (startende) ondernemers en werklozen? Leuk om je dan te zien!

Alvast even spieken?! Kijk maar op:

‘Op naar jouw job!’ (sollicitatiehulp)
3/04 Workshop ‘Bloggen voor je eigen bedrijf’
13/03 Inspiratiesessie ondernemers (iO Den Haag)
26/02 Sales training ‘1, 2, 3, DEAL!’
ZZP-training 1-op-1
Startersnetwerk ZZP Loosduinen
Artikel ‘Simone Bergmann, de drijvende kracht achter…’

Personal c.q. life coaching
En ook voor hulp op ‘breder’ vlak, bijvoorbeeld levensvragen of de combinatie privé-werk kun je bij Bergmann Media terecht met personal coaching. Klik hier voor meer informatie. Je kunt daarbij ook vragen stellen op het gratis Hart & Zaken spreekuur. In februari kun je nog op 23 februari terecht in Het Coachhuis, Den Haag. (Nieuwe data in maart volgen.)

Waardebonnen!
Op de banenmarkt geef ik drie bonnen weg ter waarde van € 62,50 incl. btw voor een personal coaching consult. Ze zijn dan geldig tot en met 31 maart 2018. Wil jij een keer gratis maximaal 60 minuten gecoacht worden? Loop dan zeker langs..!