Gratis personal coaching consult in december!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: cadeautje! Speciaal voor jou: een GRATIS personal coaching consult* wanneer deze nog plaatsvindt in december. Is het de hoogste tijd om wat dingen nu eens écht op een rijtje te zetten, de ‘knoop’ te ontwarren of wil je gewoon even sparren, voor inspiratie of handvatten, over een op dit moment belangrijk thema in je leven? Stuur mij snel een bericht en wees een van de maximaal twee gelukkigen die kunnen profiteren van het coachingsgesprek.

De coachingstechniek die ik hanteer is ‘oplossingsgericht’. We gaan uit van het NU, wat naar jouw idee al goed gaat in je leven en waar je talenten en kwaliteiten liggen. Daarbij stellen we ons zo levendig mogelijk de door jou gewenste situatie voor. Vaak weet je ergens vanbinnen wel zo’n beetje ‘hoe het zit’, maar wordt het misschien niet altijd even helder omdat je met twijfels of angsten zit. Wanneer we er samen naar kijken lukt het misschien deze ‘impasse’ te doorbreken.

Coaching vindt plaats in Het Coachhuis aan Raamweg 4, Den Haag (nabij Den Haag Centraal Station).  Normaal gesproken is jouw investering per uur € 62,50 incl. btw. Dus, profiteer van deze kosteloze sessie en wie weet start jij 2019 verrassend energiek, opgeruimd en met de voor jou juiste focus!


*Personal c.q. levenscoaching vindt plaats onder ‘Senzimo’, het coachingslabel van Bergmann Media.