Samenwerken met visuele vormgevers

De afgelopen jaren heb ik met diverse grafisch ontwerpers en illustratoren samengewerkt. Ik werk zelf vooral in de ’tekstuele hoek’, maar word ook weleens gevraagd of ik tevens grafische vormgeving of illustraties kan verzorgen.

Het gebruik van visuele vormgeving in communicatie en marketing is enorm toegenomen om een bepaalde boodschap over te brengen. In de projecten waar ik op het gebied van communicatie in de breedste zin ondersteun, gebeurt het dus weleens dat er óók een grafisch ontwerper of illustrator nodig is. Natuurlijk heb ik al een aantal geweldige professionals in mijn netwerk, maar daar kunnen er altijd meer bij. Niet iedereen doet alles, niet alles vindt iedereen leuk en niet altijd heeft iedereen tijd. Snap je?

Dus… wellicht ben jij die gedreven grafisch ontwerper of illustrator die ik kan toevoegen aan mijn bestand c.q. ‘creatieve netwerk’. Maakt de kans op werk via mijn bedrijf jou enthousiast en ben je een teamplayer met een groot inlevingsvermogen? Dit vind ik belangrijk omdat ik altijd snel en efficiënt werk en dus goed met je moet kunnen schakelen. Mijn communicatiestijl is compact en to-the-point. Spreekt dit je aan? Neem dan even contact op en laat weten wie je bent en wat je doet met een of meer linkjes naar werk van jou dat ik kan bekijken. Het geeft niet als je geen groot portfolio hebt, ik kijk vooral naar wat je kán en wat jouw werk uitstraalt.

Je kunt me eveneens mailen wanneer je een fotograaffilmmaker of animator bent. Het kan zijn dat op het een of het ander je volledige focus ligt, maar ook dat je binnen de visuele vormgeving verschillende methoden c.q. disciplines combineert. Ik weet dat er veel multi-getalenteerde professionals op deze aardbol rondlopen…