Leuk en spannend, natuurlijk!

Morgen is het zover! Mijn eerste Luistercafé! Deze keer vindt het plaats in bedrijfsverzamelgebouw De Grote Keizer, hartje winkelcentrum Loosduinen.

Ook al heb ik aardig wat events georganiseerd in mijn leven, wat eigenlijk al begon op de middelbare school toen ik een aantal jaar in de Leerlingenraad zat, toch blijft het altijd spannend hoe dingen uiteindelijk gaan. In eerste instantie de opkomst. Ook al zeggen mensen toe te komen, ze kunnen ook weer (soms op het laatste moment) afzeggen. Dat geeft niet, het gebeurt, maar dat is dan een van die ‘spannende’ dingen.

SimoneBergmann_Luistercafe

Logo: RdiBon

Wat betreft het Luistercafé ben ik ervan overtuigd dat er mensen zijn die het leuk vinden om nu en dan even stil te staan, buiten de eigen omgeving, en te reflecteren op hoe de dingen gaan in zijn/haar leven. Ontspannen, gezellig en met andere mensen die hier ook waarde aan hechten. Ik ben ook enorm blij en dankbaar dat De Posthoorn voor dit eerste luistercafé een artikel heeft geplaatst in hun editie van 15 juni.

krantenartikel_luistercafe_simonebergmann

Wil je je op de valreep nog aanmelden? Dan kan dat vandaag nog via dit formulier. Het is morgenochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Entree: € 5,00 p.p. Geen inloop, we starten meteen met het café.