ZZP’ers, luisteren, Funky Simone

Zo. Nog even en het eerste halfjaar van 2016 is alweer voorbij. Qua zelf georganiseerde bijeenkomsten heb ik er drie van ZZP-netwerk Loosduinen en mijn allereerste (Simone Bergmann’s) Luistercafé achter de rug!

zzp_ondernemers_simonebergmann

Workshop Dana-Maria Faneker en Hermen Vlothuizen op 18 april 2016.

ZZP-netwerk Loosduinen 
Omdat ik merk dat ZZP-netwerk Loosduinen blijft groeien (> 25 pers.) , ben ik vanaf nu op zoek naar een nieuwe, ruimere locatie (met faciliteiten als beamer, projectiescherm, koffie- en theebar, goed bereikbaar auto en ov) in Den Haag. Wil je dat ik bijeenkomsten bij jou organiseer, eens per twee maanden of maandelijks? Wil je hierover vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem contact op via zzploosduinen@gmail.com.

In het bijzonder ben ik geïnteresseerd in bedrijfsverzamelgebouwen en zalencentra die wat (meer) promotie kunnen gebruiken. Dit netwerk voor startende zelfstandig professionals is destijds opgezet met een sociaal-maatschappelijke insteek. Centraal staan: het uitwisselen van kennis en ervaring, elkaar versterken (samenwerken) en eventueel ruilen/delen. De 12 bijeenkomsten sinds 7 april 2014 zijn tot nu gratis toegankelijk geweest.

zzpnetwerkloosduinen_simonebergmann

18-04-2016

Op de dag van de laatste bijeenkomst  ZZP-netwerk Loosduinen (mix startende en meer ervaren zzp’ers) heb ik een blog opgezet die ik nog verder ga ‘vullen’. Je kunt alvast wat meer te weten over het netwerk via: www.heartcorebizz.nl. Er is ook een besloten Facebook Group (80+ leden), waarvan je lid kunt worden door jezelf eerst even voor te stellen via voornoemd emailadres!

Luistercafe_SimoneBergmann

Logo: RdiBon

Simone Bergmann’s Luistercafé
Het eerste luistercafé is sinds vandaag een feit. Echt te gek! Het thema was vanochtend ‘Wat mij gelukkig maakt’, en hierover schrijf ik zeker nog een blog. De vele inspirerende dingen die ik heb beluisterd laat ik de komende dagen nog even rustig bezinken.

Het tweede luistercafé vindt plaats in oktober 2016. Het thema is dit keer ‘Hoogsensitiviteit’. Dit is geen diagnose. Het gaat hier om mensen die hoogsensitieve kenmerken hebben. Je herkent het wel als het voor jou bedoeld is… Zo ja, wil je anderen ontmoeten met wie je je eigen ervaringen en tips kunt delen? Laat het alvast weten via dit formulier. Dan houd ik je via de mail op de hoogte waar en wanneer dit luistercafé plaatsvindt. Ook als je een leuke plek in Den Haag hebt waar ik mijn luistercafé kan houden, laat het me weten!

Funky Simone Tea Party
Sinds 2013 houd ik Funky Simone Tea Party’s. Ben je ondernemer en wil je een keer wat anders proberen dan ergens een advertentie zetten? Laat anderen dan jouw product of dienst ervaren op een persoonlijke manier. Verzorg samen met mij een leuke tijd in jouw zaak. Ik zorg voor de werving van bezoekers, het programma, de presentatie én de hele administratie eromheen. Jij stelt op een avond of middag jouw zaak open (en laat het strálen).

FunkySimone_SimoneBergmann

Logo: Piet Voordes

Zo creëer ik meer bekendheid rondom mijn merk ‘Funky Simone’ en heb jij straks een groep potentiële klanten in de zaak die je zelf niet hoeft te werven (gratis promotie via website, social media, persbericht) en voor mond-tot-mondreclame kunnen zorgen. Dat is de ruil. Verder praten? Neem contact op via dit formulier.

Funky Simone Tea Party bij Fine Fresh Food, Den Haag (25/05/14).

Je verzorgt zelf de catering, maar we kunnen ook samen kijken naar een derde partij die dit wil doen (of iets ‘aanvullends’), eveneens ter promotie van zijn/haar eigen zaak. De laatste Funky Simone Tea Party vond plaats bij Hair Topic, de leukste kapsalon in het Statenkwartier. Eigenaresse Vicky verzorgde de drankjes en lunchroom/koffiebar Brady’s uit Delft de hapjes. Klik hier voor foto’s!

N.B. ‘Funky Simone Tea Party’ is ooit begonnen met ’thee’ als rode draad. Letterlijk gestart in een theesalon op Kijkduin. Maar dat hoeft voor jou niet per se. Funky Simone PARTY? Klinkt ook goed!!