Rijk in je Wijk Muziekbuurt (Loosduinen)

Rijk_in_je_WijkAlweer de vierde bijeenkomst van buurtnetwerk Rijk in je Wijk Muziekbuurt achter de rug! Op 14 juli 2014 zijn we gestart. Ondanks dat er iedere keer weer nieuwe gezichten bij komen, blijft de groep dynamisch, knus, open. Als buurtcoördinator doet mij dat natuurlijk goed!

Rijk in je Wijk is een initiatief van Nelleke Cornelissen en Heleen Goddijn. Ze staan er ook mee in de Community Lovers Guide To Den Haag. Klik maar HIER om het hoofdstuk te lezen. Op dit moment zijn er zo’n 17 Rijk in je Wijk netwerken door heel Den Haag. Website: www.rijkinjewijk.nl. Dit project wordt uitgevoerd door STEK.

201014_rijkinjewijk

Tijdens de bijeenkomst vorige week maandag deden we een kennismakingsspel. Uit verschillende categorieën trokken we ieder een kaart  (ook voor elkaar) met een vraag. Bijvoorbeeld: ‘Achter welke deur zou jij wel eens een kijkje willen nemen?’ of ‘Welke levenslessen wil jij jouw kleinkinderen vertellen?’. Ja, zo leer je elkaar wel een beetje beter kennen… We hebben samen heel wat afgelachen die avond, maar er waren zeker ook ontroerende momenten… Waar we afspreken? Bij iemand thuis of anders ergens in een leuk café op Kijkduin boulevard, want dat is lekker dichtbij!

Woon jij ook in de Componistenbuurt, of daar heel dichtbij in de buurt, zoals in Kom Loosduinen, Bohemen/Meer en Bos of Kijkduin? Lijkt het je leuk om buurtgenoten te leren kennen? (of ken je mensen voor wie dit te gek zou zijn?) In een gezellige, respectvolle en open sfeer? De eerstvolgende bijeenkomst is in de loop van december. Meld je aan via rijkinjewijk.loosduinen@gmail.com. Ook als je eerst meer informatie wilt, neem gerust contact op!

Zie ook: Nieuw netwerk Rijk in je Wijk! (Loosduinen)