Workshops en trainingen

Vanuit Bergmann Media geef ik diverse trainingen en workshops voor (startende) zzp’ers. Want met mijn kennis en ervaring help ik jou graag met het vergroten van jouw slagingskans als ondernemer. Je kunt de workshops en trainingen steeds vinden onder ‘Events’. De eerstvolgende training is op maandag 10 december 2018: sales training ‘1, 2, 3, DEAL!’.

De workshops en trainingen worden gegeven in Het Coachuis, Raamweg 4, Den Haag. Ik train je zowel in groepsverband als 1-op-1 wanneer het gaat om:

  • ‘Hoe presenteer ik mezelf voor publiek?’
  • ‘Hoe zet ik social media in voor mijn bedrijf?’
  • ‘Hoe kan ik zakelijk bloggen?’
  • Hoe werf ik klanten?
  • ‘Hoe kan ik effectief netwerken?’

Liever 1-op-1?
Je bent zzp’er en geeft de voorkeur aan individuele aandacht om jouw vaardigheden te ontwikkelen of ‘scherpen’? Kies dan voor een ‘ZZP 1-op-1’ training of ‘ZZP 1-op-1 intensief’.

Het Coachhuis, zaal 1.2 Van Gogh, Den Haag

Persoonlijke aandacht
Kenmerkend voor de workshops/trainingen die ik geef:

– ze zijn dynamisch;
– ze zijn interactief;
– ze zijn in klein groepsverband (of 1-op-1). Ten behoeve van ‘kennis die beklijft’ en meer individuele aandacht;
– er wordt enigszins afgestemd op het type bedrijf dat deelnemers hebben; en
– na deelname krijg je nog wat online promotie voor jouw bedrijf.

“Ik raad 1,2,3, DEAL! van Simone Bergmann zeker aan. In een korte tijd creëert  zij een prettige veilige sfeer waarin je en paar handige begrippen leert en door de feedback van anderen ervaart wat je nog kunt versterken in je pitch en je aanbod. Bovendien krijg je eenvoudig maar helder huiswerk mee, waardoor je ook goed en planmatig met je social media aan de slag kunt” (Joke de Haan, eigenaar Joke de Haan regie, advies en coaching)

Schroom niet om jezelf aan te melden voor een van de doorlopende workshops of trainingen. Of voor een op maat gemaakte offerte: kies bijvoorbeeld één onderwerp -of een combinatie van onderwerpen- uit en stuur een bericht.