20% korting op personal coaching consult! (t/m 31/01/20)

Nog even en 2019 is alweer voorbij… Misschien heb je al een beetje teruggekeken en zelfs wat stappen gezet voor iets nieuws, anders of beters richting 2020?

Soms kan het erg lastig zijn om veranderingen in je leven teweeg te brengen, omdat het onzekerheid met zich mee brengt (‘je weet wat je hebt, maar niet wat je krijgt’, ‘men moet geen oude schoenen wegwerpen voordat men nieuwe heeft’) of omdat het te overweldigend aanvoelt.

Een personal coaching consult kan jou helpen met het ordenen van je gedachten en díeper inzicht te krijgen in wat je echt voelt, waar je hart als het ware écht voor klopt. In het dagelijks leven is het heel verleidelijk om steeds in allerlei ideeën en concepten te denken die misschien helemaal niet van jezelf zijn, of gewoon niet bij je passen. Ook zit je met een bepaalde ‘programmering’ vanuit je omgeving die jouw ontwikkeling kan remmen. Zonder het te beseffen kun je maar blíjven vasthouden aan gewoonten en zienswijzen die onaangenaam en ongezond voor je kunnen zijn.

Heb jij zin in verandering? Ben je enthousiast? Zin in nieuwe inzichten en inspiratie? Profiteer tot en met 31 januari 2020 van een coachingsgesprek met 20% korting. In plaats van € 64,00 wordt jouw investering voor een gesprek van 60 minuten: € 51,20 inclusief btw. Dat scheelt! Je kunt zowel overdag als in de avonduren een afspraak maken. Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS). Niet twijfelen, plan maar gelijk in!

Denk je overigens dat één personal c.q. life coaching consult te weinig is? Dan kun je ook een strippenkaart afnemen vanaf minimaal drie coachingsgesprekken en met 15% korting op het normale tarief. ‘Senzimo’ is een label van Bergmann Media waaronder personal coaching plaatsvindt. Klik hier voor meer informatie over de Senzimo coaching strippenkaart.

Ben je startende zzp’er en eigenlijk op zoek naar business coaching? Kijk dan hier voor alle mogelijkheden via Bergmann Media Academy.