40% korting op ‘ZZP 1-op-1 intensief’

Je bent recent gestart als zzp’er of je overweegt het avontuur van ondernemerschap aan te gaan? Tijdens de coaching sessie ‘ZZP 1-op-1 intensief’ ga je aan de slag met de uitwerking van jouw product of dienst. Wat houdt het precies in en wat maakt het zo waardevol voor jouw doelgroep? Wie ís jouw doelgroep? Is er ruimte voor mogelijke samenwerking met andere bedrijven om jouw aanbod c.q. propositie nóg vollediger te maken? Hoe zie je het ‘groeipad’ van jouw bedrijf voor je? Wat betekent ‘groei’ voor jou? Op een gestructureerde manier gaan we samen de diepte in wat betreft het verhaal achter jouw product of dienst, hoe je dit wilt overbrengen en wat je nodig hebt om dit zo optimaal te doen.

Profiteer!
Wil jij serieus aan de slag als zzp’er? Alle aandacht voor jou, in een rustige omgeving? Wanneer je nog in 2018, uiterlijk maandag 31 december contact opneemt voor het maken van een afspraak voor ZZP 1-op-1, ontvang je 40% korting! Jouw investering:
€ 297,00 + 21% btw (in plaats van € 495,00). In twee keer betalen mag.

De business coaching van 180 minuten vindt plaats in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS). Vooraf krijg je wat ‘huiswerk’ ter voorbereiding en naderhand krijg je ook nog een samenvatting van de sessie in PDF toegemaild. Binnen zes maanden ná ZZP 1-op-1 kun je ook nog gebruikmaken van een bonus coaching sessie van 45 minuten. Oók van dit consult krijg je een samenvatting. Op deze manier kun je vanuit ZZP 1-op-1 gestructureerd acties uitzetten, die passen bij jouw visie, tempo en type bedrijf.